Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odprto še 08:42, tel: 01 239 22 17).
Noč grozljivk 2011

Reciklaža Gwai wik

Oxide Pang Chun, Danny Pang / 2006 / 108 min

Reciklaža, tehnično najbolj spektakularen projekt legendarnih hongkonških dvojčkov Pang, avtorjev kultne uspešnice Oko, je nadrealistična in srhljiva fantastika, ob kateri resno podvomite v etičnost reciklaže.

režija Danny Pang, Oxide Pang, scenarij Cub Chien, Sam Lung, Pak-sing Pang, Danny Pang, Oxide Pang, fotografija Decha Srimantra, montaža Curran Pang, Danny Pang, Oxide Pang, glasba Payont Permsith, produkcija Sa-Nga Chatchairungruang, Alvin Lam, Danny Pang, Oxide Pang, igra Sin-je Lee, distribucija v Sloveniji FIVIA – Vojnik

Mlada pisateljica Ting-yin je avtorica popularne romantične trilogije. Njene knjige so tako pristne in žive, da bralci že nestrpno pričakujejo naslednjo. Med pisanjem knjige o nadnaravnih silah pa Ting-yin doživi ustvarjalno blokado. Da bi spet našla navdih, se zapre v svoje stanovanje, kjer ji začne realnost hitro polzeti skozi prste, pred očmi pa se ji materializira bizaren univerzum njene nedokončane knjige. Neke noči se odloči slediti skrivnostnemu povabilu v kraljestvo domišljije in znajde se v paralelnem svetu resnične groze. V deželi pozabljenih in odvrženih reči, neizrečenih misli in neizpolnjenih obljub ter zavrženih bitij, željnih maščevanja …

Reciklaža, tehnično najbolj spektakularen projekt legendarnih hongkonških dvojčkov Pang, avtorjev kultne uspešnice Oko, je nadrealistična in srhljiva fantastika, ob kateri resno podvomite v etičnost reciklaže.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Animateka / Družinski Slon

Slonov tekmovalni program III (2023) Slonov tekmovalni program III (2023)

različni avtorji

sobota, 02. 12. 2023 / 13:30 / Dvorana

Program sedmih kratkih filmov o ustvarjalnosti, prijateljstvu, soočanju z različnimi človeškimi vzgibi, čustvi in izgubo ter o tem, kako je biti mlado dekle v Iranu.

Animateka / Družinski Slon

Široko in Kraljestvo vetrov Sirocco et le Royaume des courants d’air

Benoît Chieux

sobota, 02. 12. 2023 / 15:00 / Dvorana

Festivalska predpremiera animirane uspešnice, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.

Svetovni jagodni izbor IV (2023) Svetovni jagodni izbor IV (2023)

različni avtorji

sobota, 02. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Program najboljših kratkih animiranih filmov z vsega sveta, ki prinaša temeljit pregled trenutnega dogajanja in trendov na področju avtorske animacije, vključno s številnimi filmi, nagrajenimi na pomembnih mednarodnih festivalih.