Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:30 (odprto še 01:57, tel: 01 239 22 17 ).
Noč grozljivk 2011

Reciklaža Gwai wik

Oxide Pang Chun, Danny Pang / 2006 / 108 min

Reciklaža, tehnično najbolj spektakularen projekt legendarnih hongkonških dvojčkov Pang, avtorjev kultne uspešnice Oko, je nadrealistična in srhljiva fantastika, ob kateri resno podvomite v etičnost reciklaže.

režija Danny Pang, Oxide Pang, scenarij Cub Chien, Sam Lung, Pak-sing Pang, Danny Pang, Oxide Pang, fotografija Decha Srimantra, montaža Curran Pang, Danny Pang, Oxide Pang, glasba Payont Permsith, produkcija Sa-Nga Chatchairungruang, Alvin Lam, Danny Pang, Oxide Pang, igra Sin-je Lee, distribucija v Sloveniji FIVIA – Vojnik

Mlada pisateljica Ting-yin je avtorica popularne romantične trilogije. Njene knjige so tako pristne in žive, da bralci že nestrpno pričakujejo naslednjo. Med pisanjem knjige o nadnaravnih silah pa Ting-yin doživi ustvarjalno blokado. Da bi spet našla navdih, se zapre v svoje stanovanje, kjer ji začne realnost hitro polzeti skozi prste, pred očmi pa se ji materializira bizaren univerzum njene nedokončane knjige. Neke noči se odloči slediti skrivnostnemu povabilu v kraljestvo domišljije in znajde se v paralelnem svetu resnične groze. V deželi pozabljenih in odvrženih reči, neizrečenih misli in neizpolnjenih obljub ter zavrženih bitij, željnih maščevanja …

Reciklaža, tehnično najbolj spektakularen projekt legendarnih hongkonških dvojčkov Pang, avtorjev kultne uspešnice Oko, je nadrealistična in srhljiva fantastika, ob kateri resno podvomite v etičnost reciklaže.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Proxima Proxima

Alice Winocour

ponedeljek, 03. 08. 2020 / 18:30 / Dvorana

Sarah je astronavtka pri Evropski vesoljski agenciji in samska mati osemletne Stelle. Ko jo izberejo v ekipo, ki bo poletela na enoletno misijo v vesolje, mora začeti naporno urjenje, predvsem pa se pripraviti na ločitev od ljubljene hčerke.

Jadralke Maiden

Alex Holmes

ponedeljek, 03. 08. 2020 / 21:30 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o Tracy Edwards, ki je drzno skočila v moški zelnik in postala skiperka prve jadrnice z izključno žensko posadko na najbolj ekstremni regati sveta.

Film pod zvezdami / Odpovedano

Obtožujem! J'accuse

Roman Polanski

ponedeljek, 03. 08. 2020 / 21:30 / Ljubljanski grad

Roman Polanski pripoveduje zgodbo o aferi Dreyfus, političnem škandalu, ki je na koncu 19. stoletja razklal Francijo in pretresel ves svet. V njem so se prepletali sodne napake, kršitve človekovih pravic in antisemitizem.