Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 02:23).

Pustolovščine gospoda Peabodyja in Shermana Mr. Peabody & Sherman

Rob Minkoff / ZDA / 2014 / 92 min / sinhronizirano / 6+

Film avtorja Miška Stuarta in Levjega kralja.

režija Rob Minkoff, scenarij Craig Wright, montaža Tom Finan, glasba Danny Elfman , distribucija Blitz Film & Video Distribution

IMDb

zgodba
G. Peabody, najbolj dovršeni pes na svetu, in njegov navihani posvojenec Sherman, se s pomočjo časovnega stroja podajata na neverjetne pustolovščine. V eni od njih pomotoma v vesolju povzročita raztrganino in s tem zmešnjavo med najbolj pomembnimi dogodki v zgodovini …

Film je nastal na podlagi priljubljenih likov v risanih serijah petdesetih in šestdesetih letih, Rocky and His Friends in The Bullwinkle Show. Film avtorja Miška Stuarta in Levjega kralja.

Povezava do knjižice za otroke.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.