Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:30 (odpre se čez 13:25).
Festival LGBT filma 2017

Po gladini Po gladini

Blaž Slana / Slovenija / 2016 / 19 min / slovenščina

Po neuspešni epizodi v Berlinu se Mitja vrne v Slovenijo, kjer ga čaka fant Bojan. Snidenje se izkaže za težavno, saj skuša Bojanu zaupati skrivnost, ki bi lahko uničila njun odnos. Preden mu uspe najti primeren trenutek za pogovor, Mitji stvari uidejo iz rok.

režija Blaž Slana, scenarij Blaž Slana, Gregor Vinter, B. Thomas Conway, fotografija Grégory Weisert, montaža Darej Šömen, Lukas Miheljak, glasba Chapavich Temnitikul, producenti Blaž Slana, Sandi Jesenik, B. Thomas Conway, produkcija Bolehnečici-film, ŠKUC, JEDA, Plan 9, igrajo Dario Nožič Serini, Rok Roudi, Anja Drnovšek, Rok Kravanja, Andraž Jug, Miha Možina, Peter Frankl

 

Po neuspešni epizodi v Berlinu se Mitja vrne v Slovenijo, kjer ga čaka fant Bojan. Snidenje se izkaže za težavno, saj skuša Bojanu zaupati skrivnost, ki bi lahko uničila njun odnos. Preden mu uspe najti primeren trenutek za pogovor, Mitji stvari uidejo iz rok. Nagrada festivala za najboljši slovenski kratki film z LGBT tematiko.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Črni čaj Black Tea

Abderrahmane Sissako

petek, 21. 06. 2024 / 18:30 / Dvorana

Veliki poet afriškega filma Abderrahmane Sissako (Čakajoč na srečo) se vrača z melanholično romanco, postavljeno v afriško četrt tretjega največjega kitajskega mesta.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

petek, 21. 06. 2024 / 19:00 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Naključni morilec Hit Man

Richard Linklater

petek, 21. 06. 2024 / 21:30 / Kinodvorišče

Film Richarda Linklaterja (Fantovska leta, Pred polnočjo) – bolj ali manj resnična zgodba o lažnem najetem morilcu – je domiselna eksistencialna komedija o identiteti, predvsem pa seksi, zabavna in nenehno presenetljiva filmska poslastica.