Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 11:17).

Ples serpentin Danse serpentine

Cinématographe Lumière / Francija / 1897 / 1 min / nemi / 3+

Izbrani kratki filmi iz programa Cinemini

režiija Cinématographe Lumière, država Francija, leto 1897, produkcija Cinématographe Lumière, dolžina 1 minuta (pri 16 sličicah na sekundo), slika črno-bela, zvok nemi

zgodba
Ženska pleše na odru. Pri tem gladko prehaja med raznimi figurami, ki jih oblikuje tako, da robove svoje obleke drži v različnih položajih, pri čemer obleka spreminja barve.

pedagoško gradivo Cinemini
filmski kartici za otroke Cinemini

povezava Cinemini Europe (eng)

Cinemini

Igrivi prvi koraki v film. Ogled filmov, gradiva, delavnice in primeri dobrih praks v evropskem projektu filmske vzgoje za najmlajše.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.