Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:00 (odprto še 06:35, tel: 01 239 22 17).

Plačanci The Expendables

Sylvester Stallone / ZDA / 2010 / 103 min / angleščina

igrajo Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger …, distribucija v Sloveniji Fivia

IMDb Uradna stran

Eden najtežje pričakovanih filmov poletja, vrhunska delikatesa in mokre sanje za vse ljubitelje akcije stare šole. Vse o filmu pove že sanjska igralska zasedba: Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Mickey Rourke, Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger. The boys are back in town!!!

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

TÁR TÁR

Todd Field

četrtek, 09. 02. 2023 / 14:30 / Dvorana

Todd Field (V pasti, Mali otroci) raziskuje teme moči in slave ter zastavlja večno vprašanje, ali lahko umetnost ločimo od umetnika. Cate Blanchett je za vlogo genialne in brezobzirne dirigentke na vrhuncu kariere zasluženo prejela zlati globus in nagrado za najboljšo igralko v Benetkah. Šest nominacij za oskarja, med drugim za najboljšo glavno igralko, film in režijo!

Po soncu Aftersun

Charlotte Wells

četrtek, 09. 02. 2023 / 17:45 / Dvorana

Režiserko je brskanje po starih družinskih albumih navdihnilo k razmisleku o tem, kako morda nikoli ne bomo zares razumeli kompleksnega notranjega življenja ljudi, ki jih imamo radi. Njen globoko osebni, slogovno izvirni in ganljivi celovečerni prvenec je navdušil kritike na festivalu v Cannesu in se uvrstil na številne lestvice najboljših filmov leta 2022.

Razprodano

MRI R.M.N.

Cristian Mungiu

četrtek, 09. 02. 2023 / 20:00 / Dvorana

Film, postavljen v multietnično transilvansko vas, raziskuje, kako se človek sooča z neznanim v kriznih časih. Prvak romunskega novega vala Cristian Mungiu (4 meseci, 3 tedni in 2 dneva, Matura) je svoj peti celovečerec premierno predstavil na festivalu v Cannesu.