Danes je blagajna odprta od 14:00 do 21:00 (za danes zaprto).

Paradise TV Paradise TV

Dražen Štader / Slovenija, Japonska / 2009 / 81 min / japonščina

Dokumentarni film, ki se dogaja v Tokiu, raziskuje zakulisje edine 24-urne televizijske seks postaje v živo, imenovane Paradise TV.

režija Dražen Štader, scenarij Dražen Štader, fotografija Dražen Štader, glasba Davor Herceg

IMDb

Paradise TV je medijski fenomen brez primere, saj komično pomika meje resničnostne televizije do skrajnega roba sprejemljivega in čez. Postaja humor in seks kombinira s televizijo v živo. Od vseh njej podobnih jo loči dejstvo, da ves program proizvajajo v lastni režiji, v duhu pravih rokodelcev. Tako vstopimo neposredno v edinstven svet bizarnega in absurdnega. Dokumentarni film predstavlja mešanico komedije in drame, smeha in solz, absurda in ekscesa, resničnostne televizije in resničnega življenja. V filmskem slogu nas v družbi mladih, ki iščejo vznemirjenje, slavo, bližino in čustva, popelje skozi nepozabne tokijske noči.

»Tobogan v nedrje Tokia in njegove množične seksploatacije. Tako pikantna, enkratna in provokativna zgodba, da eksplicitnost prepušča gledalčevi domišljiji.«
(Dražen Štader)

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Martin Eden Martin Eden

Pietro Marcello

ponedeljek, 20. 09. 2021 / 21:00 / Dvorana

Avtobiografski roman Jacka Londona o mornarju, ki se s pisateljevanjem povzpne po družbeni lestvici, postane v rokah italijanskega režiserja Pietra Marcella strastno filmsko popotovanje skozi nemirno dvajseto stoletje. Nagrada za najboljšega igralca v Benetkah in nagrada Art kino mreže Slovenije na zadnjem Ljubljanskem filmskem festivalu.

Lucio Dalla in njegova pesem Italije Per Lucio

Pietro Marcello

torek, 21. 09. 2021 / 17:00 / Dvorana

Pietro Marcello (Martin Eden) se vrača k dokumentarnemu filmu z zgodbo o italijanskem kantavtorju Luciu Dalli. Skozi sproščeni pogovor dveh glasbenikovih prijateljev in s pomočjo svobodne uporabe množice arhivskih posnetkov režiser sestavi večplasten portret Italije v drugi polovici prejšnjega stoletja.

Zakaj skačem The Reason I Jump

Jerry Rothwell

torek, 21. 09. 2021 / 20:00 / Mala dvorana

Film, posnet po knjižni uspešnici negovorečega avtističnega dečka, je senzorično filmsko popotovanje po neznanem svetu. Dokumentarec, ki nam odpre oči in zruši naše predstave o avtizmu.