Danes je blagajna odprta od 17:00 do 21:00 (odpre se čez 11:36).

Mutanti Mutants

David Morlet / Francija / 2009 / 95 min / francoščina

režija David Morlet, scenarij David Morlet, Louis-Paul Desanges, fotografija Nicolas Massart, produkcija Alain Benguigui, Thomas Verhaeghe, igrajo Hélène de Fougerolles, Francis Renaud, Dida Diafat, Marie-Sohna Conde, Nicolas Briançon, Luz Mandon, Driss Ramdi,

IMDb

Skrivnostni virus večino človeštva preobrazi v krvoločne kreature, ki hlepijo samo še po mesu in krvi redkih preživelih. Mlad par, Marco in Sonia, bežita pred podivjanimi hordami mutantov v upanju, da bosta zatočišče našla v lokalni vojaški bazi. Njuni načrti se žal izrodijo, ko tudi Marco med enim izmed napadov podleže infekciji. Sonia, za nameček še noseča, ostane razpeta med gonom po preživetju in ljubezenijo do očeta svojega otroka, ki zdaj naenkrat ni več človek.

Še en prispevek v priljubljeni žanr apokaliptične zombi grozljivke, oplemeniten s kinetičnim pristopom, značilnim za novi francoski žanr, in motivom nore ljubezni, prav tako tipično francoskim.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Orkester Orkester

Matevž Luzar

petek, 12. 08. 2022 / 18:00 / Dvorana

Pihalni orkester iz Slovenije se odpravi na glasbeni festival v malo avstrijsko mesto. Zgodbo spremljamo skozi dogodivščine različnih protagonistov: mladega voznika avtobusa je strah, da bo izgubil službo; dva člana orkestra, nastanjena pri avstrijskih gostiteljih, ne moreta pobegniti svoji žurerski naravi; srednješolka odkrije očetov drugi obraz; žene, ki so morale ostati doma, uživajo v svobodi …

Kinodvorišče / Novo na sporedu

Nak Nope

Jordan Peele

petek, 12. 08. 2022 / 21:00 / Kinodvorišče

»Kako se reče slabemu čudežu?« Jordan Peele, ki je s filmoma Zbeži! in Mi na novo definiral sodobno grozljivko, z nami deli svojo najnovejšo nočno moro: zgodbo o treh prebivalcih samotne soteske v notranjosti Kalifornije, ki so priča čudnemu in srhljivemu odkritju. Film se ponaša z režiserjevo značilno mešanico groze, humorja in provokativne družbene kritike.

Nelly Rapp: agentka za pošasti Nelly Rapp – Monsteragent

Amanda Adolfsson

sobota, 13. 08. 2022 / 16:30 / Dvorana

Družinski filmski potep k duhovom, vampirjem in volkodlakom.