Danes je blagajna odprta od 13:00 do 21:15 (odprto še 02:27, tel: 01 239 22 17).

Morske pošasti Les Monstres marines

Perrine Pype / Belgija / 2017 / 7 min / francoščina / 3+

Izbrani kratki filmi iz programa Cinemini

režija Perrine Pype, država Belgija, leto 2017, produkcija Atelier Graphoui, dolžina 7 minut, slika barvni, zvok zvočni, glasba Mark Labib, Ferri Van Overstraeten

zgodba
Globoko pod gladino morja se nahaja drug svet. Ta prostor naseljujejo morska bitja vseh vrst. Z lahkoto se premikajo v vse smeri, včasih le za zabavo, drugič zato, da bi kam prišla, in tretjič … da bi ulovila in pojedla drugo bitje. Čeprav se vse dogaja pod vodo, bi se prav lahko dogajalo v vesolju; bitja, ki jih vidimo, pa bi lahko bila duhovi.

pedagoško gradivo Cinemini
filmski kartici za otroke Cinemini

povezava Cinemini Europe (eng)

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Antigona - Kako si upamo! Antigona - Kako si upamo!

Jani Sever

torek, 24. 05. 2022 / 20:15 / Mala dvorana

Dokumentarno-igrani film po motivih drame Slavoja Žižka Trojno življenje Antigone. Dobitnik vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma.

Zadnjič

Prasica, slabšalni izraz za žensko Prasica, slabšalni izraz za žensko

Tijana Zinajić

torek, 24. 05. 2022 / 21:15 / Dvorana

Alter komedija o obdobju življenja, ko se preprosto zatakneš in ne veš, kako naprej. Filmski prvenec Tijane Zinajić je s Festivala slovenskega filma odnesel kar sedem vesen, tudi za najboljši celovečerec in najboljši film po izboru občinstva.

Spencer Spencer

Pablo Larraín

sreda, 25. 05. 2022 / 10:00 / Dvorana

Težko pričakovani film Pabla Larraína (Jackie) s Kristen Stewart v vlogi princese Diane si zamišlja, kaj se je dogajalo tistega usodnega božiča, ko se je princeska odločila, da bo pravljico končala po svoje.