Danes je blagajna odprta od 14:30 do 21:00 (za danes zaprto).
Kinobalon na 32. Liffu

Moje življenje kot Lotta Mein Lotta-Leben - Alles Bingo mit Flamingo

Neele Leana Vollmar / Nemčija / 2019 / 93 min / podnapisi, nemščina / 7+

Navihana filmska priredba istoimenske knjižne zbirke o malih in velikih dramah v povsem vsakdanjem življenju enajstletne Lotte Petermann.  Samo med 10. in 21. novembrom, Kinobalon na LIFFu.

režija Neele Leana Vollmar, scenarij Bettina Börgerding, fotografija Daniel Gottschalk , montaža Bernd Schlegel, glasba Oliver Thiede, igrajo Meggy Marie Hussong, Yola Streese, Levi Kazmaier 

IMDb

Lotta in Cheyenne, dve svojeglavi enajstletnici, sta najboljši prijateljici! Skupaj s sošolcem Paulom, ki ima čudovito hišico na drevesu, ustanovijo frajersko društvo Divji zajci. Vse bi bilo krasno, če ne bi bilo trapastih mlajših bratcev, z ayurvedo obsedene mame, mrkega očeta in domišljave sošolke Berenike z njenimi načičkanimi prijateljicami. Za povrh vsega Berenike prireja super glamurozno rojstnodnevno zabavo, kamor so povabljeni vsi razen Lotte in Cheyenne. Navzven je videti, da jima je vseeno. Pa vendar deklici kaj kmalu začneta kovati veliki načrt, kako priti do vabila. Ko v igro vstopi še slavni najstniški zvezdnik Marlon, se navihana zmešnjava lahko prične!

četrtek, 21. 10. 2021

Kinobalon na 32. Liffu

Kinobalon na Ljubljanski mednarodni filmski festival prinaša tri celovečerne filme. Dva med njimi bosta prikazana predpremierno. Med 10. in 21. novembrom.

četrtek, 02. 09. 2021

Kinobalon na LIFFu 2021 - za šole in vrtce

Program za šole in vrtce med 10. in 21. novembrom 2021 na mednarodnem filmskem festivalu LIFFe

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Francoska depeša The French Dispatch

Wes Anderson

petek, 28. 01. 2022 / 15:15 / Dvorana

Wes Anderson oživlja zbirko zgodb iz zadnje številke ameriške revije The French Dispatch, ki naj bi v 20. stoletju izhajala v izmišljenem francoskem mestu. Ljubezensko pismo časnikarstvu in starim francoskim filmom.

Krt El Agente Topo

Maite Alberdi

petek, 28. 01. 2022 / 17:30 / Mala dvorana

Nenavadna mešanica dokumentarca in detektivke, polna humorja, topline in slikovitih likov, nam pokaže, da nikoli ni prepozno za nove izzive in nova prijateljstva. Film je navdušil festivalska občinstva ter prejel nominacijo za oskarja za najboljši dokumentarec.

Vzporedni materi Madres paralelas

Pedro Almodóvar

petek, 28. 01. 2022 / 18:00 / Dvorana

Zgodba o dveh zelo različnih ženskah, ki se srečata v bolnišnici, kamor prideta rodit, ter nepričakovanih zapletih, ki sledijo. Najnovejši film Pedra Almodóvarja je odprl Beneški filmski festival in Penélope Cruz prinesel tamkajšnjo nagrado za najboljšo igralko.