Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (za danes zaprto).
Kinobalon na 32. Liffu

Moje življenje kot Lotta Mein Lotta-Leben - Alles Bingo mit Flamingo

Neele Leana Vollmar / Nemčija / 2019 / 93 min / podnapisi, nemščina / 7+

Navihana filmska priredba istoimenske knjižne zbirke o malih in velikih dramah v povsem vsakdanjem življenju enajstletne Lotte Petermann.  Samo med 10. in 21. novembrom, Kinobalon na LIFFu.

režija Neele Leana Vollmar, scenarij Bettina Börgerding, fotografija Daniel Gottschalk , montaža Bernd Schlegel, glasba Oliver Thiede, igrajo Meggy Marie Hussong, Yola Streese, Levi Kazmaier 

IMDb

Lotta in Cheyenne, dve svojeglavi enajstletnici, sta najboljši prijateljici! Skupaj s sošolcem Paulom, ki ima čudovito hišico na drevesu, ustanovijo frajersko društvo Divji zajci. Vse bi bilo krasno, če ne bi bilo trapastih mlajših bratcev, z ayurvedo obsedene mame, mrkega očeta in domišljave sošolke Berenike z njenimi načičkanimi prijateljicami. Za povrh vsega Berenike prireja super glamurozno rojstnodnevno zabavo, kamor so povabljeni vsi razen Lotte in Cheyenne. Navzven je videti, da jima je vseeno. Pa vendar deklici kaj kmalu začneta kovati veliki načrt, kako priti do vabila. Ko v igro vstopi še slavni najstniški zvezdnik Marlon, se navihana zmešnjava lahko prične!

četrtek, 21. 10. 2021

Kinobalon na 32. Liffu

Kinobalon na Ljubljanski mednarodni filmski festival prinaša tri celovečerne filme. Dva med njimi bosta prikazana predpremierno. Med 10. in 21. novembrom.

četrtek, 02. 09. 2021

Kinobalon na LIFFu 2021 - za šole in vrtce

Program za šole in vrtce med 10. in 21. novembrom 2021 na mednarodnem filmskem festivalu LIFFe

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

sreda, 06. 12. 2023 / 13:00 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

sreda, 06. 12. 2023 / 19:20 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«