Danes je blagajna odprta od 15:00 do 21:30 (odpre se čez 07:18).
Kinobalon na 32. Liffu

Moje življenje kot Lotta Mein Lotta-Leben - Alles Bingo mit Flamingo

Neele Leana Vollmar / Nemčija / 2019 / 93 min / podnapisi, nemščina / 7+

Navihana filmska priredba istoimenske knjižne zbirke o malih in velikih dramah v povsem vsakdanjem življenju enajstletne Lotte Petermann.  Samo med 10. in 21. novembrom, Kinobalon na LIFFu.

režija Neele Leana Vollmar, scenarij Bettina Börgerding, fotografija Daniel Gottschalk , montaža Bernd Schlegel, glasba Oliver Thiede, igrajo Meggy Marie Hussong, Yola Streese, Levi Kazmaier 

IMDb

Lotta in Cheyenne, dve svojeglavi enajstletnici, sta najboljši prijateljici! Skupaj s sošolcem Paulom, ki ima čudovito hišico na drevesu, ustanovijo frajersko društvo Divji zajci. Vse bi bilo krasno, če ne bi bilo trapastih mlajših bratcev, z ayurvedo obsedene mame, mrkega očeta in domišljave sošolke Berenike z njenimi načičkanimi prijateljicami. Za povrh vsega Berenike prireja super glamurozno rojstnodnevno zabavo, kamor so povabljeni vsi razen Lotte in Cheyenne. Navzven je videti, da jima je vseeno. Pa vendar deklici kaj kmalu začneta kovati veliki načrt, kako priti do vabila. Ko v igro vstopi še slavni najstniški zvezdnik Marlon, se navihana zmešnjava lahko prične!

četrtek, 21. 10. 2021

Kinobalon na 32. Liffu

Kinobalon na Ljubljanski mednarodni filmski festival prinaša tri celovečerne filme. Dva med njimi bosta prikazana predpremierno. Med 10. in 21. novembrom.

četrtek, 02. 09. 2021

Kinobalon na LIFFu 2021 - za šole in vrtce

Program za šole in vrtce med 10. in 21. novembrom 2021 na mednarodnem filmskem festivalu LIFFe

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dobri šef El buen patrón

Fernando León de Aranoa

četrtek, 18. 08. 2022 / 16:00 / Dvorana

Javier Bardem blesti kot »dobri šef« v trpki, a nadvse zabavni tovarniški satiri o sodobnih delovnih razmerjih. Šest nagrad goya, med njimi za najboljšega igralca, režijo in film.

Želimir Žilnik: Politične lekcije iz Zahodne Nemčije Želimir Žilnik: Politične lekcije iz Zahodne Nemčije

Želimir Žilnik

četrtek, 18. 08. 2022 / 18:30 / Dvorana

Upor v Jazku; Prošnja; Pod zaščito države; Inventar, Javna usmrtitev; Hišni red; Slovo

Orkester Orkester

Matevž Luzar

četrtek, 18. 08. 2022 / 21:30 / Kinodvorišče

Pihalni orkester iz Slovenije se odpravi na glasbeni festival v malo avstrijsko mesto. Zgodbo spremljamo skozi dogodivščine različnih protagonistov: mladega voznika avtobusa je strah, da bo izgubil službo; dva člana orkestra, nastanjena pri avstrijskih gostiteljih, ne moreta pobegniti svoji žurerski naravi; srednješolka odkrije očetov drugi obraz; žene, ki so morale ostati doma, uživajo v svobodi …