Danes je blagajna odprta od 10:00 do 20:00 (odprto še 01:03, tel: 01 239 22 17).

Moje življenje kot Lotta Mein Lotta-Leben - Alles Bingo mit Flamingo

Neele Leana Vollmar / Nemčija / 2019 / 93 min / podnapisi, nemščina / 7+

Navihana filmska priredba istoimenske knjižne zbirke o malih in velikih dramah v povsem vsakdanjem življenju enajstletne Lotte Petermann.  Samo med 10. in 21. novembrom, Kinobalon na LIFFu

režija Neele Leana Vollmar, scenarij Bettina Börgerding, fotografija Daniel Gottschalk , montaža Bernd Schlegel, glasba Oliver Thiede, igrajo Meggy Marie Hussong, Yola Streese, Levi Kazmaier 

IMDb

Lotta in Cheyenne, dve svojeglavi enajstletnici, sta najboljši prijateljici! Skupaj s sošolcem Paulom, ki ima čudovito hišico na drevesu, ustanovijo frajersko društvo Divji zajci. Vse bi bilo krasno, če ne bi bilo trapastih mlajših bratcev, z ayurvedo obsedene mame, mrkega očeta in domišljave sošolke Berenike z njenimi načičkanimi prijateljicami. Za povrh vsega Berenike prireja super glamurozno rojstnodnevno zabavo, kamor so povabljeni vsi razen Lotte in Cheyenne. Navzven je videti, da jima je vseeno. Pa vendar deklici kaj kmalu začneta kovati veliki načrt, kako priti do vabila. Ko v igro vstopi še slavni najstniški zvezdnik Marlon, se navihana zmešnjava lahko prične!

četrtek, 02. 09. 2021

Kinobalon na LIFFu 2021

Program za šole in vrtce med 10. in 21. novembrom 2021 na mednarodnem filmskem festivalu LIFFe

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Krt El Agente Topo

Maite Alberdi

nedelja, 17. 10. 2021 / 17:00 / Mala dvorana

Nenavadna mešanica dokumentarca in detektivke, polna humorja, topline in slikovitih likov, nam pokaže, da nikoli ni prepozno za nove izzive in nova prijateljstva. Film je navdušil festivalska občinstva ter prejel nominacijo za oskarja za najboljši dokumentarec.

Smrtne obljube Eastern Promises

David Cronenberg

nedelja, 17. 10. 2021 / 19:00 / Dvorana

Film, v katerem Viggo Mortensen po Senci preteklosti ponovno združi moči z Davidom Cronenbergom, je igralcu prinesel prvo nominacijo za oskarja.

Tri nadstropja Tre piani

Nanni Moretti

ponedeljek, 18. 10. 2021 / 17:30 / Dvorana

Nanni Moretti se v razburkani pripovedi o treh družinah, živečih v isti zgradbi, dotakne tem, kot so krivda in pravica, starševska odgovornost ter neizbrisne posledice naših odločitev.