Danes je blagajna odprta od 17:30 do 20:15 (odpre se čez 8 minut).

Mačeta Machete

Robert Rodriguez / ZDA / 2010 / 105 min / angleščina

režija: Ethan Maniquis & Robert Rodriguez, igrajo: Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Don Johnson , distribucija v Sloveniji: Cinemania group

IMDb

Mislili so, da je le številka v oceanu ilegalnih delavcev in idealen grešni kozel. A ko se bivši mehiški agent v teksaškem zakotju zaplete v mrežo korupcije in smrtonosno past, se razvname epska bitka. Na trnovi poti k pravici, na kateri mora obračunati z vsemi, da bi opral svoje ime in razkril umazano zaroto, ga spremljata duhovnik in lepotica. A maščevanje nosi le eno ime – to ime je Mačeta.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Mala mama Petite maman

Céline Sciamma

ponedeljek, 03. 10. 2022 / 18:30 / Dvorana

Céline Sciamma je po Portretu mladenke v ognju ustvarila mojstrsko miniaturo o žalovanju, spominu ter skrivnostnih vezeh med materami in hčerami.

Vorteks Vortex

Gaspar Noé

ponedeljek, 03. 10. 2022 / 20:15 / Dvorana

»Življenje je kratka zabava, ki bo hitro pozabljena.« Film, posvečen »vsem tistim, ki jim bodo možgani razpadli prej kot srce«, je posnel Gaspar Noé (V praznino, Ljubezen, Vrhunec). Svetovna premiera v Cannesu.

Premiera

Ne puščaj sledi Żeby nie było śladów

Jan P. Matuszyński

torek, 04. 10. 2022 / 20:00 / Dvorana

Resnični primer policijskega nasilja iz časa komunistične Poljske postane snov za mračno, napeto dramo, navdihnjeno s političnimi trilerji novega Hollywooda.