Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:30 (odprto še 08:19, tel: 01 239 22 17).

Mačeta Machete

Robert Rodriguez / ZDA / 2010 / 105 min / angleščina

režija: Ethan Maniquis & Robert Rodriguez, igrajo: Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Don Johnson , distribucija v Sloveniji: Cinemania group

IMDb

Mislili so, da je le številka v oceanu ilegalnih delavcev in idealen grešni kozel. A ko se bivši mehiški agent v teksaškem zakotju zaplete v mrežo korupcije in smrtonosno past, se razvname epska bitka. Na trnovi poti k pravici, na kateri mora obračunati z vsemi, da bi opral svoje ime in razkril umazano zaroto, ga spremljata duhovnik in lepotica. A maščevanje nosi le eno ime – to ime je Mačeta.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Najsrečnejši človek na svetu Najsrekjniot čovek na svetot

Teona Strugar Mitevska

nedelja, 24. 09. 2023 / 13:40 / Dvorana

Najnovejše delo makedonske filmske prevratnice Teone Strugar Mitevske pod komičnim površjem prizorišča hitrih zmenkov in z ironijo prežetim naslovom skriva pronicljivo, presunljivo študijo bosansko-hercegovske družbe, v kateri so tri desetletja pozneje posledice vojne veliko bolj prisotne, kot se zdi na prvi pogled. Film je navdihnila resnična izkušnja scenaristke Elme Tataragić, ki je na zmenku na slepo spoznala človeka iz svoje preteklosti.

Dekliška druščina Girl Gang

Susanne Regina Meures

nedelja, 24. 09. 2023 / 15:00 / Mala dvorana

Festivalski hit o influencerki Leo, ki ima danes milijon in pol sledilcev, je zgodba o dekletu, ki živi pravljične sanje, v katerih princa na belem konju zamenjajo spletni oboževalci.

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 24. 09. 2023 / 15:50 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.