Danes je blagajna odprta od 14:30 do 21:00 (odprto še 01:23, tel: 01 239 22 17 ).

Mačeta Machete

Robert Rodriguez / ZDA / 2010 / 105 min / angleščina

režija: Ethan Maniquis & Robert Rodriguez, igrajo: Danny Trejo, Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Seagal, Don Johnson , distribucija v Sloveniji: Cinemania group

IMDb

Mislili so, da je le številka v oceanu ilegalnih delavcev in idealen grešni kozel. A ko se bivši mehiški agent v teksaškem zakotju zaplete v mrežo korupcije in smrtonosno past, se razvname epska bitka. Na trnovi poti k pravici, na kateri mora obračunati z vsemi, da bi opral svoje ime in razkril umazano zaroto, ga spremljata duhovnik in lepotica. A maščevanje nosi le eno ime – to ime je Mačeta.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Medena dežela Medena zemja

Tamara Kotevska, Ljubomir Stefanov

petek, 14. 08. 2020 / 18:30 / Dvorana

Film, v katerem odročna makedonska vasica postane mikrokozmos sodobnega sveta, je portret krhkega ravnovesja med človekom in naravo, pogled v hitro izginjajoči način življenja ter poklon trdoživosti, življenjski energiji in optimizmu neke ženske.

Pod belimi pečinami Hope Gap

William Nicholson

petek, 14. 08. 2020 / 21:00 / Dvorana

Globoko oseben film, v katerem režiser secira zakon lastnih staršev, je čustveno silovita, a tudi nežna in humorja polna zgodba o obžalovanju, napačnih odločitvah ter o tem, da nikoli ni prepozno za nov začetek.

Kolonija: mularija Une colonie

Geneviève Dulude-De Celles

sobota, 15. 08. 2020 / 15:30 / Dvorana

Film estetsko in poetično prikaže čustva v obdobju zgodnjega najstniškega iskanja avtentičnosti in je hkrati posvetilo sestrski ljubezni. Glavna nagrada mladinske žirije na Berlinalu 2019.