Danes je blagajna odprta od 15:00 do 21:00 (odpre se čez 06:32).
Kinobalon / Čarobni prijatelji:

Maček v klobuku Dr. Seuss' The Cat in the Hat

Bo Welch / ZDA / 2003 / 82 min / podnapisi, angleščina / 8+

režija Bo Welch, igrajo Mike Myers, Alec Baldwin, Kelly Preston, Dakota Fanning, Spencer Breslin, Amy Hill , producent Brian Grazer, distribucija Karantanija cinemas

Conrad in Sally Walden sta brat in sestrica, ki se med maminim pripravljanjem poslovne zabave silno dolgočasita: dokler na vrata ne potrka Maček v klobuku. In zabava se lahko začne! Maček, ki ga odlično odigra Mike Myers, poskrbi, da si otroka niti za trenutek ne moreta oddahniti od smeha, dogodivščin in igric, ki se vrstijo druga za drugo.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Divja Slovenija Divja Slovenija

Matej Vranič

petek, 24. 09. 2021 / 16:00 / Dvorana

Novi film Mateja Vraniča (Ptice jezer) je čudovit dokumentarni prelet skozi bogastvo naravnega okolja v Sloveniji. Filmu dajejo poseben pečat izjemno redko videni prizori v naravi.

Zakaj skačem The Reason I Jump

Jerry Rothwell

petek, 24. 09. 2021 / 16:30 / Mala dvorana

Film, posnet po knjižni uspešnici negovorečega avtističnega dečka, je senzorično filmsko popotovanje po neznanem svetu. Dokumentarec, ki nam odpre oči in zruši naše predstave o avtizmu.

Oče The Father

Florian Zeller

petek, 24. 09. 2021 / 18:15 / Dvorana

Gledalec se znajde v glavi protagonista, ki obupano išče izgubljene koščke sestavljanke, da bi znova sestavil sliko svojega življenja. Pretresljiva drama, ki se poigrava z elementi trilerja in srhljivke, je Anthonyju Hopkinsu prinesla letošnjega oskarja za najboljšega igralca.