Danes je blagajna odprta od 15:30 do 20:30 (odpre se čez 03:29).

Lucy Lucy

Luc Besson / Francija / 2014 / 92 min / angleščina

režija Luc Besson, igrajo Scarlett Johansson, Morgan Freeman

IMDb Uradna stran

Luc Besson je ustvaril nekaj najbolj nepozabnih ženskih akcijskih junakinj v zgodovini filma: od Nikite v istoimenskem trilerju preko Mathilde v Leonu do Leeloo v Petem elementu. Tokrat predstavlja Scarlett Johansson v vlogi Lucy, običajne ženske, ki se zaradi nepredvidenega pripetljaja prelevi v neusmiljeno bojevnico z nadnaravnimi močmi.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Drive My Car Doraibu mai ka

Ryusuke Hamaguchi

četrtek, 09. 12. 2021 / 16:30 / Dvorana

Manj kot pol leta po tistem, ko je njegov film O naključju in domišljiji osvojil berlinskega srebrnega medveda, je Ryusuke Hamaguchi za priredbo kratke zgodbe Harukija Murakamija prejel nagrado za najboljši scenarij v Cannesu.

Krt El Agente Topo

Maite Alberdi

četrtek, 09. 12. 2021 / 20:00 / Mala dvorana

Nenavadna mešanica dokumentarca in detektivke, polna humorja, topline in slikovitih likov, nam pokaže, da nikoli ni prepozno za nove izzive in nova prijateljstva. Film je navdušil festivalska občinstva ter prejel nominacijo za oskarja za najboljši dokumentarec.

Jezdeci pravice Retfærdighedens ryttere

Anders Thomas Jensen

četrtek, 09. 12. 2021 / 20:30 / Dvorana

Mads Mikkelsen blesti kot angel maščevanja v najnovejši črni komediji danskega režiserja Andersa Thomasa Jensena (Možje in kokoši). Zgodba o usodi, naključjih in smislu življenja je odprla filmski festival v Rotterdamu.