Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (za danes zaprto).
v Kinobalonu od 19. julija 2019

Levji kralj The Lion King

Jon Favreau / ZDA / 2019 / 118 min / podnapisi, angleščina / 7+

Priredba tradicionalnega istoimenskega filma iz leta 1994 je predvajana v originalni verziji s slovenskimi podnapisi.

režija Jon Favreau, glasovi Donald Glover, Seth Rogen, Chiwetel Ejiofor, Keegan-Michael Key, Amy Sedaris, James Earl Jones, Billy Eichner, Alfre Woodard, Beyoncé, distribucija 2i film

IMDb

zgodba
Levji kralj nas odpelje na potovanje v afriško savano, kjer se skoti levji mladič Simba, naslednik kralja savane, Mufase. Mufasin brat Skar ni navdušen nad prihodom mladiča, saj je bil naslednik do tega trenutka le on. Borba za Kamen Ponosa se konča z izdajo in tragedijo, kar na koncu privede do Simbinega izgnanstva. S pomočjo veselih in vedoželjnih prijateljev Simba odrašča v sosednji pokrajini. Ko odraste, se odloči vzeti tisto, kar mu zares pripada.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

sreda, 06. 12. 2023 / 13:00 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

sreda, 06. 12. 2023 / 19:20 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«