Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (za danes zaprto).

Koko: ljubezen ali smrt Koko 3: Ljubav ili smrt

Daniel Kušan / Hrvaška / 2014 / 90 min / podnapisi, hrvaščina

Tretji del iz serije zgodb o Koku, filmske in knjižne uspešnice po predlogi Ivana Kušana. Premiera filma v prisotnosti režiserja in igralcev!

režija Daniel Kušan, scenarij Daniel Kušan, fotografija Mario Sablić, Filip Tot, montaža Slaven Zečević

maska Mojca Gorogranc, glasba Dinko Appelt , zvok Dubravka Premar, produkcija Kinorama, igrajo Antonio Parač (Koko), Kristian Bonačić (Zlatko), Vanja Markovinović (Marijana), Nina Mileta (Marica), Filip Mayer (Miki), Tesa Litvan (Melita), Korana Ugrina (Ema), Marin Stević (Žohar), Ilijana Knežević (Nina)

Tretji del iz serije zgodb o Koku, filmske in knjižne uspešnice po predlogi Ivana Kušana. Koko je zdaj pubertetnik in nogomet mu je še vedno najpomembnejši na svetu, a poleg športa ga začnejo zanimati tudi dekleta. Pravzaprav se v eno zaljubi do ušes …

Na premieri 12. 9. ob 20:30 na šolskem igrišču v Zalogu (Film na ulici) bodo z nami režiser filma Daniel Kušan in igralci Nina Mileta (Marica), Kristian Bonačić (Zlatko) in Vanja Markovinović  (Marijana) ter maskerka Mojca Gorogranc.

 

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

nedelja, 10. 12. 2023 / 11:00 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Toni, Staša in čarobna luč Tonda, Slávka a kouzelné světlo

Filip Pošivač

nedelja, 10. 12. 2023 / 11:30 / Mala dvorana

Lutkovni animirani film o prijateljstvu in domišljiji, o svetlobi in temi ter o tem, kako je biti drugačen. Predbožična pripoved za vso družino.

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

nedelja, 10. 12. 2023 / 13:45 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«