Danes je blagajna odprta od 14:20 do 20:20 (odpre se čez 01:03).

Kako izuriti svojega zmaja How to Train Your Dragon

Dean DeBlois in Chris Sanders / ZDA / 2010 / 98 min / podnapisi, angleščina / 6+

Viki je sin vikinškega poglavarja, ki ima raje od boja z nadležnimi zmaji svoj svet nenavadnih izumov in domislic. Ker je bolj majhne postave, nihče v vasi ne verjame, da je sposoben ujeti zmaja, proti katerim se vsi borijo. Po srečanju z ranjenim zmajem pa Viki ugotovi, da je prijateljstvo lahko močnejše od sile.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

ponedeljek, 22. 04. 2024 / 15:20 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.

Route One/ZDA Route One/USA

Robert Kramer

ponedeljek, 22. 04. 2024 / 18:00 / Dvorana

Film Route One/ZDA neodvisnega ameriškega filmskega ustvarjalca Roberta Kramerja nas odpelje na štiriurno vožnjo po znameniti ameriški avtocesti, od kanadske meje pa vse do Key Westa na skrajnem jugu Floride. 

Zajeti v izviru – Slovenski otroci Lebensborna Zajeti v izviru – Slovenski otroci Lebensborna

Maja Weiss

ponedeljek, 22. 04. 2024 / 18:30 / Mala dvorana

Dokumentarec Maje Weiss pripoveduje zgodbe štirih ukradenih otrok, zadnjih še živečih slovenskih žrtev nacističnega rasnega programa Lebensborn.