Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:30 (odpre se čez 06:24).

Jaz, Tonya I, Tonya

Craig Gillespie / ZDA / 2017 / 120 min / podnapisi, angleščina / 15+

Športna zgodovinska drama temelji na resnični, a hkrati skoraj neverjetni zgodbi umetnostne drsalke Tonye Harding, prve Američanke, ki ji je na tekmovanju uspelo izvesti trojni aksel, ter dobitnice dveh olimpijskih medalj. 

režija Craig Gillespie, distribucija Blitz Film & Video Distribution

IMDb Uradna stran

Tonya pod strogim nadzorom ambiciozne matere zavzeto trenira umetnostno drsanje od rosnega otroštva dalje. Kljub materialnemu pomanjkanju se strmo vzpenja po športni lestvici. Pretirana ambicioznost njenih najbližjih pa Tonyino kariero usodno zaznamuje z enim največjih športnih škandalov, fizičnim napadom na olimpijsko tekmico Nancy Kerrigan, kar Tonyo za vedno izključi iz sveta umetnostnega drsanja. Film ponuja svojevrsten in mestoma duhovit prikaz športnih vzponov in padcev ter blišča in bede vrhunske kariere.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Zadnjič

Zbudi me Zbudi me

Marko Šantić

četrtek, 25. 04. 2024 / 15:00 / Dvorana

Nadvse aktualna zgodba o ksenofobiji, kolektivni izgubi spomina in iskanju novih začetkov. Dobitnik petih vesen na zadnjem Festivalu slovenskega filma, tudi za najboljši celovečerec.

Radikal Radical

Christopher Zalla

četrtek, 25. 04. 2024 / 17:00 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

četrtek, 25. 04. 2024 / 18:30 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.