Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (za danes zaprto).
Kinobalon / Za zamudnike:

Hotel Transilvanija Hotel Transylvania

Genndy Tartakovsky / ZDA / 2012 / 91 min / sinhronizirano / 8+

Dobrodošli v Hotelu Transilvanija, Drakulinem razkošnem zdravilišču s petimi koli. V njem se pošasti in njihove družine do nezavesti razvajajo. Tam so lahko pošasti, kakršne pač so, ne da bi jih motili ljudje.

režija Genndy Tartakovsky, scenarij Peter Baynham, Robert Smigel, glasba Mark Mothersbaugh    , montaža Catherine Apple, distribucija Continental fIlm

IMDb

Za nek čisto poseben konec tedna Drakula povabi najbolj znane pošasti na svetu – Frankensteina in njegovo ženo, Mumijo, Nevidnega človeka, družino volkodlakov in druge — da bi proslavili 118. rojstni dan njegove hčerke Mance. Vlad brez težav poskrbi za te slovite prijatelje, njegov svet pa se vseeno rušiti, ko v hotel prvič zaide človek in se spoprijatelji z Manco.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Samsara Samsara

Lois Patiño

nedelja, 19. 05. 2024 / 11:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.

Robotove sanje Robot Dreams

Pablo Berger

nedelja, 19. 05. 2024 / 11:30 / Mala dvorana

Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti. Film je hkrati tudi ljubezensko pismo New Yorku. Nominiranec za oskarja in prejemnik številnih najpomembnejših nagrad za najboljši animirani film leta.

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

nedelja, 19. 05. 2024 / 14:15 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.