Hiša demonov The Haunting in Connecticut

Peter Cornwell / ZDA, Kanada / 2009 / 92 min / angleščina

Posneto po resnični zgodbi, ki je v osemdesetih več let obsedala ameriške raziskovalce paranormalnega in se naposled srečno zaključila z izgonom duhov.

režija Peter Cornwell, scenarij Adam Simon, Tim Metcalfe, fotografija Adam Swica, montaža Tom Elkins, glasba Robert J. Kral, produkcija Paul Brooks, Daniel Farrands, Wendy Rhoads, Andrew Trapani, igrajo Virginia Madsen, Martin Donovan, Kyle Gallner, Elias Koteas, Amanda Crew, Sophi Knight, Ty Wood

IMDb Uradna stran

Piše se leto 1987. Mladi Matthew Cambell boleha za redko obliko raka in hodi na obsevanja v bolnišnico v ameriškem Connecticutu, zato njegova družina v bližini kupi hišo in se tja preseli. V kleti stare hiše najdejo zaprašeno mrtvašnico in odkrijejo, da je stavba nekoč služila skrivnostnim spiritualnim seansam, nakar se je tam zgodil strahoten zločin, povezan tudi z ropanjem grobov na bližnjem pokopališču in skrunjenjem trupel. Matthewu se začnejo prikazovati pošastne podobe, vendar halucinacije pripisuje svoji bolezni, dokler na brutalen način ne ugotovi, da so njegovi prividi resnični in hišo dejansko obsedajo zli duhovi.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno