Danes je blagajna odprta od 16:10 do 21:30 (za danes zaprto).
1. decembra 2013 v Kinodvoru

Gremo mi po svoje 2 Gremo mi po svoje 2

Miha Hočevar / Slovenija / 2013 / 94 min / slovenščina / 11+

režija Miha Hočevar, scenarij Miha Hočevar, igrajo Jurij Zrnec, Tadej Toš, Tadej Koren Šmid, Jure Kreft, Matevž Štular, Uroš Kaurin, Luka Cimprič, Jana Zupančič, Mateja Pucko, Sabina Kogovšek, Sandi Pavlin, Milena Zupančič idr., producent Danijel Hočevar, produkcija Vertigo Emotionfilm, distribucija Cinemania group

Tudi drugi del mladinske uspešnice se dogaja na taborjenju v Posočju. Tudi drugi del mladinske uspešnice Gremo mi po svoje se dogaja na taborjenju v Posočju. Če jih je v prvem delu presenetila skupina deklet, ki se je naselila v sosednji tabor, jih tokrat iz ustaljenega taborniškega življenja predrami rod štajerskih tabornikov, ki jih vodi Šefe. Nori malčki, najstniški taborniki in tabornice ter tekmovalna Starešina in Šefe bi bili dovolj za kopico smešnih prigod in ljubezenskih iskric. Vendar se zapleti tu šele začnejo. Pojavi se natančna Inšpektorica, ki zateženo preverja, ali je vse v skladu z novimi evropskimi predpisi. Ker birokracija ni hec, se zadeve resnično zapletejo…

Po filmu sledi pogovor s filmsko ekipo in z nagrajenci natečaja Fejst.film.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Štirje mali odrasli Neljä pientä aikuista

Selma Vilhunen

petek, 14. 06. 2024 / 18:20 / Dvorana

Ljubi in pusti ljubiti! Finska komična drama pripoveduje o paru srednjih let, ki se odloči vstopiti v zapleteni svet poliamorije. Nenavadna »zgodba o odraščanju« je na zadnjem Liffu prejela nagrado žirije Art kino mreže Slovenije.

Črni čaj Black Tea

Abderrahmane Sissako

petek, 14. 06. 2024 / 21:30 / Kinodvorišče

Veliki poet afriškega filma Abderrahmane Sissako (Čakajoč na srečo) se vrača z melanholično romanco, postavljeno v afriško četrt tretjega največjega kitajskega mesta.

Vrvež v moji glavi 2 Inside Out 2

Kelsey Mann

sobota, 15. 06. 2024 / 16:30 / Dvorana

Naredimo prostor za nova čustva. Nadaljevanje animirane uspešnice Vrvež v moji glavi.