Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 11:57).
predfilm k Hiši pravljic

Egon klobuk Egon klobuk

Igor Šinkovec / Slovenija / 2011 / 2 min / brez dialogov / 4+

animacija in režija Igor Šinkovec, scenarij Igor Šinkovec in Tanja Komadina, zvok in glasba Mateja Starič , oblikovanje Tanja Komadina , producent Sašo Krumpak, izvršni producent Dušan Kastelic, izvršna producentka Theresa Plummer Andrews, ozadja za animacijo Igor Šinkovec in Tanja Komadina

zgodba
Egon svoja čustva in razpoloženjska stanja izraža skozi svoj klobuk, ki ob tem ustrezno spreminja barvo in obliko. Pri njegovih dogodivščinah ga spremlja modri kuža, ki Egonu pomaga in ga ob tem uči o pomembnosti sodelovanja in medsebojne pomoči.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.