Danes je blagajna odprta od 12:00 do 20:30 (za danes zaprto).
Kinobalon / Čarobni prijatelji / Leto kina:

E. T. E.T. the Extra-Terrestrial

Steven Spielberg / ZDA / 2002 / podnapisi, angleščina / 6+

režija Steven Spielberg, scenarij Melissa Mathison, igrajo Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote idr., distribucija Karantanija cinemas

Pred 32. leti je prišel na platna film, ki je v trenutku osvojil občinstvo po vsem svetu in postal filmska klasika. Z edinstveno, a vendar brezčasno zgodbo je razveselil milijone otrok in odraslih. Najbolj klasičen primer čarobnega prijateljstva v filmu.

zgodba
E. T. je razburljiva in ganljiva zgodba o nenavadnem prijateljstvu med Elliotom, osamljenim fantičem iz kalifornijskega predmestnega okoliša, in bistrim, prijaznim obiskovalcem z drugega planeta, ki se izgubi na Zemlji. Elliot se mora izmuzniti množici znanstvenikov in vladnih agentov, če hoče svojemu nenavadnemu prijatelju pomagati, da bo lahko poklical svoje ljudi in se vrnil domov.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

četrtek, 07. 12. 2023 / 16:15 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

četrtek, 07. 12. 2023 / 18:30 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Dodatna projekcija

Morilci cvetne lune Killers of the Flower Moon

Martin Scorsese

petek, 08. 12. 2023 / 14:50 / Dvorana

Najnovejši film Martina Scorseseja je epska kriminalna saga o nizu umorov med pripadniki plemena Osage na začetku dvajsetega stoletja, prikazana skozi nenavadno romanco med belim prišlekom Ernestom Burkhartom in staroselko Mollie Kyle.