Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:00 (za danes zaprto).

Dom gospodične Peregrine za nenavadne otroke Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Tim Burton / ZDA / 2016 / 127 min / angleščina

Filmski fantast Tim Burton (Temne sence, Alica v Čudežni deželi) se s priredbo knjižne uspešnice podaja na pot odkrivanja skrivnosti, ki se razteza skozi čas in alternativne svetove.

Po tragični dedkovi smrti šestnajstletni Jacob prejme pismo, ki ga vodi na skrivnostni waleški otok, kjer med ruševinami odkrije sirotnišnico. Ob raziskovanju razpadajočih sob in hodnikov mu hitro postane jasno, da njeni nekdanji stanovalci niso bili le nenavadni, ampak so posedovali tudi neverjetne moči.

Filmski fantast Tim Burton (Temne sence, Alica v Čudežni deželi) se s priredbo knjižne uspešnice podaja na pot odkrivanja skrivnosti, ki se razteza skozi čas in alternativne svetove.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Motoristi The Bikeriders

Jeff Nichols

ponedeljek, 15. 07. 2024 / 18:30 / Dvorana

Film Jeffa Nicholsa (Zaklonišče, Mud, Loving), navdihnjen s fotografsko študijo chicaških motoristov Dannyja Lyona iz leta 1968, je portret testosteronske, mačistične, z bencinom zapacane in v usnje odete subkulture ameriškega Srednjega zahoda, hkrati pa univerzalna zgodba o iskanju identitete in pripadnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

ponedeljek, 15. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Pankrt Bastarden

Nikolaj Arcel

ponedeljek, 15. 07. 2024 / 21:30 / Ljubljanski grad

Mads Mikkelsen in Nikolaj Arcel se deset let po Kraljevski aferi vračata s Pankrtom, mogočnim zgodovinskim epom o osvajanju danske divjine, hkrati pa intimno, brezčasno zgodbo o življenju, ki se zgodi, medtem ko delamo druge načrte.