Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (odpre se čez 10:53).

Dom gospodične Peregrine za nenavadne otroke Miss Peregrine's Home for Peculiar Children

Tim Burton / ZDA / 2016 / 127 min / angleščina

Filmski fantast Tim Burton (Temne sence, Alica v Čudežni deželi) se s priredbo knjižne uspešnice podaja na pot odkrivanja skrivnosti, ki se razteza skozi čas in alternativne svetove.

Po tragični dedkovi smrti šestnajstletni Jacob prejme pismo, ki ga vodi na skrivnostni waleški otok, kjer med ruševinami odkrije sirotnišnico. Ob raziskovanju razpadajočih sob in hodnikov mu hitro postane jasno, da njeni nekdanji stanovalci niso bili le nenavadni, ampak so posedovali tudi neverjetne moči.

Filmski fantast Tim Burton (Temne sence, Alica v Čudežni deželi) se s priredbo knjižne uspešnice podaja na pot odkrivanja skrivnosti, ki se razteza skozi čas in alternativne svetove.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Daaaaaalí! Daaaaaalí!

Quentin Dupieux

torek, 23. 04. 2024 / 15:30 / Dvorana

Francoski mojster absurda Quentin Dupieux (Mandibule) se poklanja svojemu idolu v igrivi in nepredvidljivi »ne-biografiji«, ki pokaže, da je bila Dalíjeva največja umetnina njegova osebnost.

Radikal Radical

Christopher Zalla

torek, 23. 04. 2024 / 17:20 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

torek, 23. 04. 2024 / 19:00 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.