Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (za danes zaprto).

Deathgasm Deathgasm

Jason Lei Howden / Nova Zelandija / 2015 / 90 min / podnapisi, angleščina / 15+

Naj te film odpelje v noro smešen, krvavi svet demonske groze!

režija Jason Lei Howden, scenarij Jason Lei Howden, fotografija Simon Raby, montaža Jeff Hurrell, Gareth Van Niekerk, zvok Dave Hurley, glasba Dead Pirates, produkcija Andrew Beattie, Sarah Howden, Morgan Leigh Stewart, , igrajo Milo Cawthorne, James Blake, Kimberley Crossman, Sam Berkley

IMDb Uradna stran

Dolgolasi metalec Brodie se v srednješolskem svetu lepih športnikov in svetlolasih navijačic ne znajde najbolje. Življenje postane svetlejše, ko se spoprijatelji z Zakkom, s katerim ustanovita band. Nekega dne jima pod roke pride skrivnostni zapis skladbe, ki podeljuje brezmejno moč vsakomur, ki jo zaigra. Brodie se temu ne more upreti. Žal pa ne ve, da skladba prebuja tudi starodavno zlo, ki prebivalce mesta spremeni v grozljive demone. Bo Brodieu z bandom uspelo ustaviti temačne sile pred uničenjem človeštva?

Ob ogledu filma se lahko v kozmetično-frizerskem studiu preleviš v demonsko bitje in se pred zelenim platnom čisto zares prestaviš v svetove groze.

Film vsebuje prizore fizičnega nasilja, zato ogled odsvetujemo občutljivejšim gledalcem in mlajšim
od 15 let.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

sreda, 06. 12. 2023 / 13:00 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

sreda, 06. 12. 2023 / 19:20 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«