Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:30 (odpre se čez 06:20).
Od 18. aprila 2015 v Kinodvoru.

Cipercoper in prijatelji Cipercoper in prijatelji

Jernej Žmitek, Boris Dolenc, idr. / Slovenija / 2014 / 52 min / slovenščina / 6+

distribucija :D'SAF!

Cipercoper
Jernej Žmitek, Boris Dolenc, 2014, DCP, 16 minut, produkcija Invida
Trije čarovniški prijatelji se podajo na razburljivo pustolovščino, polno cipercoperčkov. Vendar jih tudi čarovniške spretnosti ne morejo obvarovati pred obiskom zobozdravnika. Bo doktor Škrbec Kuštrine zobe spremenil v konjske? Bodo čarovnički našli izgubljenega mačka Packa?

Koyaa – Lajf je čist odbit
Kolja Saksida, 2011, DCP, 3 minute, produkcija ZVVIKS
Koyaa se na čisto poseben način spoprijema z vsakdanjimi opravki. Stvari se zapletejo že zjutraj, ko si skuša zavezati vezalke, te pa ga ne ubogajo. Na srečo na zakotni gorski polici ne živi sam: tu je tudi njegov prijatelj, stari modri Krokar, ki mu priskoči na pomoč, ko postanejo stvari preveč nore.

Princ Ki-Ki-Do in pošast iz močvirja
Grega Mastnak, 2014, DCP, 4 minute, produkcija Ozor
Prebivalce močvirja iz njihovih domovanj prežene grozljivo tuleča pošast. Po pomoč se zatečejo na stolp Princa Ki-Ki-Do-ja. Princ in njegova zvesta prijatelja Tine in Bine neustrašno odletijo v megleno močvirje pošasti naproti. Megla skriva mnoge skrivnosti in izkaže se, da je pošast v resnici neubran pevski zbor …

Koyaa – Roža
Kolja Saksida, 2013, DCP, 3 minute, produkcija ZVVIKS
Koyaa želi lepo sončno jutro izkoristiti za vrtnarjenje, vendar mu ne gre po načrtih. Posajena roža najprej noče rasti, nato pa pod vplivom glasbe zraste v mesojedo pošast, ki ga skuša pojesti. Koyaa s Krokarjevo pomočjo obvlada podivjano rožo in z njo zapleše v ritmih tanga.

Potovanje na ladji Beagle, Pasavec
Maja Šubic, Jernej Lunder, 2013, DCP, 10 minut, produkcija Invida
Vstopite na krov raziskovalne ladje Beagle. Charles Darwin se odpravlja odkrivat obale Južne Amerike. Na poti bo zagotovo srečal kakšno zanimivo žival. Že veste katero? In veste, kaj jé, kje spi, kako živi in kakšni so njeni bližnji in daljni sorodniki? Uživajte v raziskovanju.

Princ Ki-Ki-Do in sto nesrečnih gobic
Grega Mastnak, 2013, DCP, 4 minute, produkcija Ozor
Sredi temnega gozda na vrhu kamnitega stolpa živi majhen piščanček. To je Princ Ki-Ki-Do, neustrašni borec za pravice prebivalcev gozda. Ob jutranjem čaju zasliši obupan jok. Ki-Ki-Do in njegova prijatelja, tigrasta komarja Tine in Bine, odletijo na pomoč. Objestna svinja Rozi divja po gozdu in prevrača gobice. Druščina v bliskoviti akciji reši vseh sto gobic.

Pikapolonica hoče odrasti
Miha Knific, 2011, DCP, 12 minut, produkcija Shakemoon Animation
Prisrčna zgodba o mali pikapolonici, ki se odloči odrasti, in o njenem iskanju odgovora na vprašanje, kako naj to stori. Mala pikapolonica v želji po odgovorih zapusti varno zavetje domačega travnika in se odpravi v neznano, kjer sreča množico žuželk, ki ji vsaka po svoje razlagajo svet. Pikapolonica skozi srečanja z žuželkami odkriva zapleteni in njej nerazumljivi svet odraslih, vse dokler ji kotaleči se kamen, za katerim se pravzaprav skriva govnač, ne razkrije skrivnosti o sreči.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Orkester Orkester

Matevž Luzar

ponedeljek, 15. 08. 2022 / 17:00 / Dvorana

Pihalni orkester iz Slovenije se odpravi na glasbeni festival v malo avstrijsko mesto. Zgodbo spremljamo skozi dogodivščine različnih protagonistov: mladega voznika avtobusa je strah, da bo izgubil službo; dva člana orkestra, nastanjena pri avstrijskih gostiteljih, ne moreta pobegniti svoji žurerski naravi; srednješolka odkrije očetov drugi obraz; žene, ki so morale ostati doma, uživajo v svobodi …

FeKK 2022: svečana slovesnost + Klasiki: Zasebno življenje vsega FeKK 2022: svečana slovesnost + Klasiki: Zasebno življenje vsega

ponedeljek, 15. 08. 2022 / 20:30 / Dvorana

Rojstvo rože, F. Percy Smith, Velika Britanija; Zasebno življenje mačke, Alexander Hammid, Maya Deren; La Soufrière, Werner Herzog; Vse, David O’Reilly.

Ernest in Celestina Ernest et Célestine

Benjamin Renner, Vincent Patar, Stéphane Aubier

torek, 16. 08. 2022 / 10:00 / Dvorana

Vizualno izvirna pripoved o večnih vrednotah in dobrosrčnosti, za gledalce vseh generacij.