Danes je blagajna odprta od 16:00 do 20:00 (odpre se čez 12:53).

Bombna misija The Hurt Locker

Kathryn Bigelow / ZDA / 2009 / 131 min / angleščina, arabščina, turščina

igrajo Jeremy Renner, Anthony Mackie, Brian Geraghty, Guy Pearce, Ralph Fiennes,

IMDb Uradna stran

DVD filma je na voljo v naši Knjigarnici.

Drzni narednik prevzame vodenje elitnega vojaškega bombnega oddelka v Iraku. Vsakodnevno smrtonosno razstavljanje podtaknjenih eksplozivnih teles dodatno otežujejo sočasni spopadi s sovražniki. Narednikova navidezna lahkomiselnost pri podrejenih vzbudi številne pomisleke o njegovih pravih motivih. Toda vsakodnevni stres soočanja s smrtjo razkrije njegov pravi značaj in za vedno spremeni življenja vseh vpletenih. Šest oskarjev, tudi oskar za najboljši film.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Samsara Samsara

Lois Patiño

torek, 21. 05. 2024 / 17:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.

Suhe trave Kuru Otlar Üstüne

Nuri Bilge Ceylan

torek, 21. 05. 2024 / 19:30 / Dvorana

V filmu turškega mojstra Nurija Bilgeja Ceylana (Zimsko spanje) veličastna, prostrana narava postane kulisa za romaneskni potop v globine človeške duše. Nagrada za najboljšo igralko v Cannesu.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

torek, 21. 05. 2024 / 20:00 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.