Danes je blagajna odprta od 14:00 do 20:45 (odpre se čez 56 minut).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd!

Zaradi slabe vremenske napovedi je bila včerajšnja posebna projekcija filma Marianne & Leonard: Ljubezenske pesmi odpovedana. Film si lahko ogledate danes, 25. 7. ob 16:00, 18:45 ali 21:30, na eni od treh nadomestnih projekcij v Kinodvoru.

Vstopnice odpadle predpremiere lahko zamenjate za vstopnice treh nadomestnih projekcij. Vstopnice za nadomestne projekcije v Kinodvoru so na voljo do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: število sedežev v Kinodvorovi Dvorani je precej nižje od števila sedežev na dvorišču Ljubljanskega gradu). Blagajna Kinodvora se danes odpre ob 15. uri; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo pol ure pred začetkom projekcije.

Vstopnico odpovedane predpremiere lahko zamenjate za drugi predpremieri ali posebno projekcijo Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu ter spodnji postaji tirne vzpenjače (blagajne so odprte vsak dan od 10. ure dalje) ali na mestu nakupa za vračilo kupnine do vključno 24. avgusta 2020. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.

Aktualno

Razbijalka sistema Systemsprenger

Nora Fingscheidt

petek, 18. 09. 2020 / 15:00 / Dvorana

Zgodba o neukrotljivi deklici, ki ne najde svojega mesta v družbi. Film, ki tako kot njegova junakinja prekipeva od čustev in energije, je režiserki prinesel srebrnega medveda na lanskem Berlinalu in postal nepričakovana arthouse uspešnica v Nemčiji.

Zadnjič

Pod belimi pečinami Hope Gap

William Nicholson

petek, 18. 09. 2020 / 18:00 / Dvorana

Globoko oseben film, v katerem režiser secira zakon lastnih staršev, je čustveno silovita, a tudi nežna in humorja polna zgodba o obžalovanju, napačnih odločitvah ter o tem, da nikoli ni prepozno za nov začetek.

Corpus Christi Boże Ciało

Jan Komasa

petek, 18. 09. 2020 / 20:45 / Dvorana

Film, temelječ na resničnem pojavu lažnih duhovnikov na Poljskem, je sodobna in provokativna parabola o veri, odpuščanju in odrešitvi, ki jo poganja nepozabni nastop glavnega igralca.