Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (odpre se čez 11:08).
FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

FILM POD ZVEZDAMI – Včeraj brez zvezd

Zaradi slabega vremena je bila projekcija filma ŽIVETI odpovedana. Film si lahko ogledate danes, 19. 7., ob 21. uri, na nadomestni projekciji v Kinodvoru (opozorilo: število sedežev je omejeno).

Vstopnice za nadomestno projekcijo so na voljo pri blagajni Kinodvora do zapolnitve kapacitet Dvorane (opozorilo: dvorana Kinodvora ima 188 sedežev, dvorišče Ljubljanskega gradu pa 960). Blagajna Kinodvora se odpre ob 9. uri; za nakup pa bodo preostale vstopnice na voljo pol ure pred začetkom projekcije.

Vstopnice odpadle projekcije lahko zamenjate za vstopnice druge projekcije Filma pod zvezdami pri blagajni vstopnega paviljona na Ljubljanskem gradu in spodnji postaji tirne vzpenjače ali za vračilo kupnine na mestu nakupa do vključno 22. avgusta 2023. Po tem datumu menjava vstopnic za kupnino ne bo mogoča.

 

Živeti Living

Oliver Hermanus

Ostareli možakar po dolgih letih zadušljive pisarniške rutine še zadnjič poskusi svoje prazno življenje spremeniti v nekaj čudovitega … Scenarij je po istoimenski klasiki Akire Kurosawe priredil nobelovec Kazuo Ishiguro (Ostanki dneva).

FILM POD ZVEZDAMI

Letni kino na Ljubljanskem gradu. Od 13. julija do 5. avgusta 2023.

Kinodvor. E-novice.

Bodite obveščeni! Prijavite se na naše e-novice in prejmite informacije o prihajajočih filmih, dogodkih in festivalih.