The Box Office is open from 09:00 till 21:30 (will open in 06:15).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente
SŠ, OŠ/3

Maiden Maiden

Alex Holmes / United Kingdom / 2018 / 97 min / English, French / 14+

In 1989, the very idea of a competitive all-female sailboat crew was nearly inconceivable to the manly world of open-ocean yacht racing. They’d never make it to the start, much less survive to the finish. Tracy Edwards proved them wrong. The 26-year-old skipper, her second-hand racing yacht Maiden, and her seasoned crew became the first-ever all-woman challenge to the Whitbread.

SŠ, OŠ/3

Juliette & alpha Romeo Julija in alfa Romeo

Blaž Završnik / Slovenia / 2015 / 83 min / Slovene / 14+

Film ima dodatno gradivo.