The Box Office is open from 14:30 till 20:00 (closed for today).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente
SŠ, OŠ/3

Barbie Barbie

Greta Gerwig / USA / 2023 / 114 min / English

Barbie Land: the perfect town with perfect inhabitants. Unless you are deep in an existential crisis. Or if you’re Ken… Greta Gerwig directed the film based on a script that she wrote together with Noah Baumbach (Frances Ha, Marriage Story). Barbie won two Golden Globes and eight Oscar nominations, including Best Picture.

SŠ, OŠ/3

Bigger than us Bigger than us

Flore Vasseur / France / 2021 / 96 min / Slovene subtitles, Indonesian, Portuguese, English, Arabic

OŠ/2, OŠ/3

Bert's Diary Berts dagbok

Michael Lindgren / Sweden / 2020 / 89 min / Slovene subtitles, Swedish / 10+

Bert is your regular 13-year-old kid: He loves superheroes, hates coriander and likes to daydream. For example, about being the coolest seventh-grader in school loved by the coolest girl in school. And another thing: Bert keeps a diary!

OŠ/2, OŠ/3

Belle & Sebastian Belle et Sébastien

Nicolas Vanier / France / 2013 / 104 min / Slovene subtitles, French / 9+

Film ima dodatno gradivo.
SŠ, OŠ/3

Beasts of the Southern Wild Beasts of the Southern Wild

Benh Zeitlin / USA / 2012 / 93 min / Slovene subtitles, English / 13+