The Box Office is open from 09:00 till 20:45 (open for another 06:20, phone: +386 1 239 22 17).

Spletni šolski katalog je seznam filmov za otroke in mlade, ki jih priporočamo za ogled v Kinodvorovem šolskem programu. Priporočeni filmi za vrtce in šole so na voljo za predvajanje v Kinodvoru in drugih kinematografih Art kino mreže. Seznam posodabljamo sproti, novosti pa najdete v tiskanem Šolskem katalogu, ki izide v avgustu. Če bi ga želeli brezplačno prejeti, nam pišite.

Pri iskanju gradiv si lahko pomagate s starostnimi skupinami:
V … priporočamo za predšolske otroke | OŠ/1 … priporočamo za učence v 1. triletju osnovne šole | OŠ/2 … priporočamo za učence v 2. triletju osnovne šole | OŠ/3 … priporočamo za učence v 3. triletju osnovne šole | SŠ … priporočamo za dijake in študente

Never Rarely Sometimes Always Never Rarely Sometimes Always

Eliza Hittman / USA / 2020 / 101 min / Slovene subtitles, English

Nomadland Nomadland

Chloé Zhao / USA / 2020 / 108 min / English

Following the economic collapse of a company town in rural Nevada, Fern packs her van and sets off on the road exploring a life outside of conventional society as a modern-day nomad. The third feature by Chloé Zhao, Nomadland features real nomads Linda May, Swankie and Bob Wells as Fern’s mentors and comrades in her exploration through the vast landscape of the American West.

OŠ/1, OŠ/2, OŠ/3

Nelly Rapp – Monster Agent Nelly Rapp – Monsteragent

Amanda Adolfsson / Sweden / 2020 / 92 min / Slovene subtitles, Swedish / 8+

Film ima dodatno gradivo.
OŠ/2, OŠ/3

Nika Nika

Slobodan Maksimović / Slovenia / 2016 / 91 min / Slovene / 11+