Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:20 (odpre se čez 06:29).
Zimski počitniški dvojček: snežne slike

Zimski počitniški dvojček: snežne slike

Zimski počitniški dvojčki
Prijava na delavnico je obvezna, saj je število udeležencev omejeno: kinobalon@kinodvor.org (prijavite se lahko na vse ali na posamično delavnico).

26. 2., od 10:00 do 14:30, Kinodvor in Narodna galerija
Gašper in Petra na zimskih počitnicah in snežne slike 6+
Ob 10. uri si bomo v Kinodvoru ogledali film Gašper in Petra na zimskih počitnicah. Nato bomo odšli v Narodno galerijo in si ogledali slike z zimskimi prizori. Poiskali bomo perice, ki kljub mrazu v Ljubljanici perejo perilo, in drsalce, ki se drsajo po zaledenelem Vrbskem jezeru. V delavnici bomo slikali in z vato okrasili snežne slike. Mentorica: Nataša Braunsberger.
Cena vstopnice za film je 2,50 evra, za Narodno galerijo pa 3 evre.

Aktualno

Mali Timotej Petit Malabar

Patrick Volve

sobota, 13. 04. 2024 / 10:00 / Dvorana

Premierno predvajanje novih epizod o radovednem dečku Timoteju, ki s kengurujem, žirafo, lemurjem in medvedom raziskuje vesolje in naravne pojave v njem.

Široko in Kraljestvo vetrov Sirocco et le Royaume des courants d’air

Benoît Chieux

sobota, 13. 04. 2024 / 11:30 / Dvorana

Animirana uspešnica, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.

Dodatna projekcija

Oppenheimer Oppenheimer

Christopher Nolan

sobota, 13. 04. 2024 / 13:20 / Dvorana

»Bogovi so kaznovali Prometeja, ker je ljudem prinesel ogenj.« Christopher Nolan (Tenet, Dunkirk, Izvor) prinaša epsko zgodbo o J. Robertu Oppenheimerju, ki ga pogosto označujejo za očeta atomske bombe.