Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (odprto še 03:51, tel: 01 239 22 17).
Zimski počitniški dvojček: Medvedek kopitljaček

Zimski počitniški dvojček: Medvedek kopitljaček

Zimski počitniški dvojčki
Prijava na delavnico je obvezna, saj je število udeležencev omejeno: kinobalon@kinodvor.org (prijavite se lahko na vse ali na posamično delavnico).

23. 2., od 10:00 do 14:30, Kinodvor in Prirodoslovni muzej Slovenije
Paddington in medvedek kopitljaček 6+
Ob 10. uri si bomo v Kinodvoru ogledali film Paddington. Po ogledu bomo obiskali Prirodoslovni muzej Slovenije, kjer nam bodo muzejski strokovnjaki na zanimivih primerih predstavili pomen muzejskih zbirk za poznavanje in ohranjanje narave, potem pa bomo izdelali vsak svojega medvedka – kopitljačka. Mentorica: Staša Tome.
Cena vstopnice za film je 2,50 evra, za Prirodoslovni muzej pa 5 evrov.

Aktualno

Blizu Close

Lukas Dhont

petek, 24. 03. 2023 / 18:45 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Ljubezni Patricie Highsmith Loving Highsmith

Eva Vitija

petek, 24. 03. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Film, temelječ na pisateljičinih osebnih zapisih ter pričevanjih njenih ljubimk in družine, odstira nov pogled na življenje in delo slovite avtorice psiholoških trilerjev.

Vse povsod naenkrat Everything Everywhere All at Once

Dan Kwan, Daniel Scheinert

petek, 24. 03. 2023 / 21:00 / Dvorana

Odštekana filmska pustolovščina, ki združuje elemente znanstvene fantastike, komedije in borilnih veščin, a tudi ganljive družinske drame. Sedem oskarjev, tudi za najboljši film in režijo!