Danes je blagajna odprta od 13:00 do 20:15 (odpre se čez 01:03).
Zimski počitniški dvojček: Medvedek kopitljaček

Zimski počitniški dvojček: Medvedek kopitljaček

Zimski počitniški dvojčki
Prijava na delavnico je obvezna, saj je število udeležencev omejeno: kinobalon@kinodvor.org (prijavite se lahko na vse ali na posamično delavnico).

23. 2., od 10:00 do 14:30, Kinodvor in Prirodoslovni muzej Slovenije
Paddington in medvedek kopitljaček 6+
Ob 10. uri si bomo v Kinodvoru ogledali film Paddington. Po ogledu bomo obiskali Prirodoslovni muzej Slovenije, kjer nam bodo muzejski strokovnjaki na zanimivih primerih predstavili pomen muzejskih zbirk za poznavanje in ohranjanje narave, potem pa bomo izdelali vsak svojega medvedka – kopitljačka. Mentorica: Staša Tome.
Cena vstopnice za film je 2,50 evra, za Prirodoslovni muzej pa 5 evrov.

Aktualno

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

torek, 06. 12. 2022 / 14:00 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu.

Zločini prihodnosti Crimes of the Future

David Cronenberg

torek, 06. 12. 2022 / 17:00 / Dvorana

Zločini prihodnosti so futuristični film noir, s katerim se David Cronenberg vrača k svojim body horror koreninam, hkrati pa raziskuje teme umetnosti, tehnologije, evolucije in ekologije.

Razprodano

Dogodek L'événement

Audrey Diwan

torek, 06. 12. 2022 / 19:30 / Dvorana

Francija, 1963. Obetavna študentka Anne odkrije, da je noseča. Čeprav je splav zakonsko prepovedan, sklene ukrepati, saj hoče sama odločati o svojem telesu in svoji prihodnosti. A izpiti se bližajo, njen trebuh pa povečuje … Film, posnet po romanu Annie Ernaux, je osvojil zlatega leva v Benetkah in nagrado Kinotripove mladinske žirije na Liffu.