Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odpre se čez 02:46).
Zimski počitniški dvojček: Medvedek kopitljaček

Zimski počitniški dvojček: Medvedek kopitljaček

Zimski počitniški dvojčki
Prijava na delavnico je obvezna, saj je število udeležencev omejeno: kinobalon@kinodvor.org (prijavite se lahko na vse ali na posamično delavnico).

23. 2., od 10:00 do 14:30, Kinodvor in Prirodoslovni muzej Slovenije
Paddington in medvedek kopitljaček 6+
Ob 10. uri si bomo v Kinodvoru ogledali film Paddington. Po ogledu bomo obiskali Prirodoslovni muzej Slovenije, kjer nam bodo muzejski strokovnjaki na zanimivih primerih predstavili pomen muzejskih zbirk za poznavanje in ohranjanje narave, potem pa bomo izdelali vsak svojega medvedka – kopitljačka. Mentorica: Staša Tome.
Cena vstopnice za film je 2,50 evra, za Prirodoslovni muzej pa 5 evrov.

Aktualno

Samsara Samsara

Lois Patiño

nedelja, 19. 05. 2024 / 11:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.

Robotove sanje Robot Dreams

Pablo Berger

nedelja, 19. 05. 2024 / 11:30 / Mala dvorana

Animirani film, ki brez besed naslika barvito in toplo pripoved o pomenu prijateljstva in njegovi krhkosti. Film je hkrati tudi ljubezensko pismo New Yorku. Nominiranec za oskarja in prejemnik številnih najpomembnejših nagrad za najboljši animirani film leta.

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

nedelja, 19. 05. 2024 / 14:15 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.