Danes je blagajna odprta od 14:30 do 20:00 (za danes zaprto).
Zimski počitniški dvojček: Film Ledeni zmaj in delavnica

Zimski počitniški dvojček: Film Ledeni zmaj in delavnica

Zimski počitniški dvojček: Film Ledeni zmaj in delavnica 8+

Najprej si bomo ogledali film Ledeni zmaj in se nato odpravili proti Prirodoslovnemu muzeju Slovenije, kjer nas čaka naravoslovna delavnica o skupnostih pri živalih (kiti, delfini, svizci, čebele). Spoznali bomo, da tudi v živalskem svetu med člani družine, tropa ali jate vladajo odnosi, ki so ključni za njihovo preživetje. Izdelali bomo mobile (obešanke) z družinskimi člani različnih živalskih skupin. Cena počitniškega dvojčka je 6.50 EUR (vstopnica za film 4 EUR in vstopnica za delavnico 2,50 EUR). Število udeležencev je omejeno, prijave zbiramo na kinobalon@kinodvor.org. Prednost pri udeležbi imajo člani Kluba Kinobalon.

Aktualno

Zadnjič

Zbudi me Zbudi me

Marko Šantić

četrtek, 25. 04. 2024 / 15:00 / Dvorana

Nadvse aktualna zgodba o ksenofobiji, kolektivni izgubi spomina in iskanju novih začetkov. Dobitnik petih vesen na zadnjem Festivalu slovenskega filma, tudi za najboljši celovečerec.

Radikal Radical

Christopher Zalla

četrtek, 25. 04. 2024 / 17:00 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

četrtek, 25. 04. 2024 / 18:30 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.