Danes je blagajna odprta od 12:00 do 21:30 (za danes zaprto).
Zimski počitniški dvojček: Film Ledeni zmaj in delavnica

Zimski počitniški dvojček: Film Ledeni zmaj in delavnica

Zimski počitniški dvojček: Film Ledeni zmaj in delavnica 8+

Najprej si bomo ogledali film Ledeni zmaj in se nato odpravili proti Prirodoslovnemu muzeju Slovenije, kjer nas čaka naravoslovna delavnica o skupnostih pri živalih (kiti, delfini, svizci, čebele). Spoznali bomo, da tudi v živalskem svetu med člani družine, tropa ali jate vladajo odnosi, ki so ključni za njihovo preživetje. Izdelali bomo mobile (obešanke) z družinskimi člani različnih živalskih skupin. Cena počitniškega dvojčka je 6.50 EUR (vstopnica za film 4 EUR in vstopnica za delavnico 2,50 EUR). Število udeležencev je omejeno, prijave zbiramo na kinobalon@kinodvor.org. Prednost pri udeležbi imajo člani Kluba Kinobalon.

Aktualno

Tudi miši gredo v nebesa Myši patří do nebe

Denisa Grimmová, Jan Bubeníček

četrtek, 07. 07. 2022 / 10:00 / Dvorana

Razburljivo popotovanje miške in lisjaka je izjemna animirana pripoved o upanju, ljubezni in pogumu premagati na videz še tako nepremagljive stvari.  

Memoria Memoria

Apichatpong Weerasethakul

četrtek, 07. 07. 2022 / 18:00 / Dvorana

Tajski poet Apichatpong Weerasethakul nas v svojem prvem filmu, posnetem zunaj domovine, skupaj s Tildo Swinton in Jeanne Balibar popelje na skrivnostno notranje popotovanje, ki ga sproži veliki pok. Obvezen ogled na velikem platnu! Nagrada žirije v Cannesu.

Pariz, 13. okrožje Les Olympiades

Jacques Audiard

četrtek, 07. 07. 2022 / 21:30 / Kinodvorišče

Film Jacquesa Audiarda (Prerok, Rja in kost) je zgodba o ljubezni, seksu in prijateljstvu v času družabnih omrežij.