Danes je blagajna odprta od 14:45 do 21:00 (odpre se čez 10:21).
Žabji žur

Žabji žur

Kinodvor. Kavarna., 27. avgusta od 15:00 do 16:00 in od 17:30 do 18:30
Žabji žur
Pred in po premieri filma Učitelj Žaba bomo spoznavali različne vrste dvoživk, ki živijo v Sloveniji, njihove značilnosti ter njihov življenjski prostor. Izdelali bomo origami žabe iz papirja in preverili, katera je najhitrejša! Sodelujoči prejmejo tudi žabje nagrade! Z nami bosta Daniela Vlačić in Maja Sopotnik iz Herpetološkega društva – Societas herpetologica slovenica.

Aktualno

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

petek, 31. 03. 2023 / 15:45 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu. Tri nominacije za oskarja: za film, režijo in izvirni scenarij!

Blizu Close

Lukas Dhont

petek, 31. 03. 2023 / 18:45 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Ljubezni Patricie Highsmith Loving Highsmith

Eva Vitija

petek, 31. 03. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Film, temelječ na pisateljičinih osebnih zapisih ter pričevanjih njenih ljubimk in družine, odstira nov pogled na življenje in delo slovite avtorice psiholoških trilerjev.