Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:45 (odprto še 40 minut, tel: 01 239 22 17).
Večer z DJ ekipo JuicyJuice

Večer z DJ ekipo JuicyJuice

V primeru slabega vremena druženja odpadejo.

DJ ekipa JuicyJuice vas je to sezono razvajala z rednimi glasbenimi “dance-hangout” večeri pod imenom “ROOT Elements”, ki so se se 2. krat mesečno odvijali v dveh na novo zasnovanih barih v Ljubljani. Brooklyn in Prulček.
V Ljubljani ekipa JuicyJuice predstavlja pri nas redek žanr prvinske plesne soulful glasbe. Glasba, ki je progresivno nabita z novimi elementi klubske kulture se v mestih in državah kot so NY, London, UK, South Africa, … še vedno strmo razvija ter mutira v underground non-comercial klubih. V svojem bistvu in v najglobjem občutku izhaja iz pravega pomena besede soulful plesne glasbe.

Ne glede na obliko, spol, simbol, pripadnost.
Vsi vabljeni na nepozaben dance/hangout večer!

JuicyJuice DJs:
klen, massio in verdun

Aktualno

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

ponedeljek, 11. 12. 2023 / 20:45 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

torek, 12. 12. 2023 / 19:45 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 12. 12. 2023 / 20:45 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.