Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:15 (odprto še 02:41, tel: 01 239 22 17).
Večer z DJ ekipo JuicyJuice

Večer z DJ ekipo JuicyJuice

V primeru slabega vremena druženja odpadejo.

DJ ekipa JuicyJuice vas je to sezono razvajala z rednimi glasbenimi “dance-hangout” večeri pod imenom “ROOT Elements”, ki so se se 2. krat mesečno odvijali v dveh na novo zasnovanih barih v Ljubljani. Brooklyn in Prulček.
V Ljubljani ekipa JuicyJuice predstavlja pri nas redek žanr prvinske plesne soulful glasbe. Glasba, ki je progresivno nabita z novimi elementi klubske kulture se v mestih in državah kot so NY, London, UK, South Africa, … še vedno strmo razvija ter mutira v underground non-comercial klubih. V svojem bistvu in v najglobjem občutku izhaja iz pravega pomena besede soulful plesne glasbe.

Ne glede na obliko, spol, simbol, pripadnost.
Vsi vabljeni na nepozaben dance/hangout večer!

JuicyJuice DJs:
klen, massio in verdun

Aktualno

Neskončnost L'immensità

Emanuele Crialese

nedelja, 05. 02. 2023 / 19:00 / Dvorana

Film, navdihnjen z režiserjevimi spomini na otroštvo, je zgodba o družini: o hčerki Adriani, ki ima raje, da jo kličejo s fantovskim imenom, ter njeni materi Clari, svobodomiselni in nekonvencionalni ženski, ujeti v zakon brez ljubezni. Dramo, ki jo spremljajo melodije italijanskih popevk iz sedemdesetih let, je zrežiral Emanuele Crialese (Grazijin otok, Zlata vrata, Terraferma), glavno vlogo pa je odigrala vedno čudovita Penélope Cruz.

Vsa ta lepota in prelivanje krvi All the Beauty and the Bloodshed

Laura Poitras

nedelja, 05. 02. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Globoko osebni in hkrati izrazito politični dokumentarec Laure Poitras (Citizenfour) raziskuje neločljivo povezanost med aktivizmom ter življenjem in umetniškim delom Nan Goldin, ene najvidnejših svetovnih fotografinj. Zlati lev za najboljši film na lanskem festivalu v Benetkah.

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

nedelja, 05. 02. 2023 / 21:15 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu. Tri nominacije za oskarja: za film, režijo in izvirni scenarij!