Danes je blagajna odprta od 12:00 do 21:30 (za danes zaprto).
Večer z DJ ekipo JuicyJuice

Večer z DJ ekipo JuicyJuice

V primeru slabega vremena druženja odpadejo.

DJ ekipa JuicyJuice vas je to sezono razvajala z rednimi glasbenimi “dance-hangout” večeri pod imenom “ROOT Elements”, ki so se se 2. krat mesečno odvijali v dveh na novo zasnovanih barih v Ljubljani. Brooklyn in Prulček.
V Ljubljani ekipa JuicyJuice predstavlja pri nas redek žanr prvinske plesne soulful glasbe. Glasba, ki je progresivno nabita z novimi elementi klubske kulture se v mestih in državah kot so NY, London, UK, South Africa, … še vedno strmo razvija ter mutira v underground non-comercial klubih. V svojem bistvu in v najglobjem občutku izhaja iz pravega pomena besede soulful plesne glasbe.

Ne glede na obliko, spol, simbol, pripadnost.
Vsi vabljeni na nepozaben dance/hangout večer!

JuicyJuice DJs:
klen, massio in verdun

Aktualno

Sončni zaton Sundown

Michel Franco

sreda, 06. 07. 2022 / 21:30 / Kinodvorišče

Večkrat nagrajeni režiser Michel Franco, znan po pronicljivih in provokativnih študijah posameznikov in družb pod pritiskom, spremlja Tima Rotha na eksistencialnem popotovanju pod žgočim mehiškim soncem.

Tudi miši gredo v nebesa Myši patří do nebe

Denisa Grimmová, Jan Bubeníček

četrtek, 07. 07. 2022 / 10:00 / Dvorana

Razburljivo popotovanje miške in lisjaka je izjemna animirana pripoved o upanju, ljubezni in pogumu premagati na videz še tako nepremagljive stvari.  

Memoria Memoria

Apichatpong Weerasethakul

četrtek, 07. 07. 2022 / 18:00 / Dvorana

Tajski poet Apichatpong Weerasethakul nas v svojem prvem filmu, posnetem zunaj domovine, skupaj s Tildo Swinton in Jeanne Balibar popelje na skrivnostno notranje popotovanje, ki ga sproži veliki pok. Obvezen ogled na velikem platnu! Nagrada žirije v Cannesu.