Danes je blagajna odprta od 15:15 do 20:30 (odpre se čez 08:08).
Srhljiva maska

Srhljiva maska

od 11:45 do 13:30
Srhljiva maska
Če si zbral/a pogum za ogled filma Kubo in dve struni, potem si zaslužiš nagrado! Vabimo te na delavnico maskiranja, kjer se lahko preleviš v najbolj strašno faco noči čarovnic, z globokimi ranami s črvi, ali pa v skrivnostnega japonskega samuraja. Z nami bo ekipa Cosmic Glitch. Ob ogledu filma je delavnica brezplačna, prijave na kinobalon@kinodvor.org.

 

Aktualno

Blizu Close

Lukas Dhont

ponedeljek, 27. 03. 2023 / 16:15 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Zadnjič

Ia EO

Jerzy Skolimowski

ponedeljek, 27. 03. 2023 / 18:30 / Dvorana

Najmlajši osemdesetletnik Jerzy Skolimowski postavi gledalca v kožuh svojega štirinožnega protagonista ter ustvari vizualno izviren in globoko pretresljiv pogled na sodobno Evropo. Ia je osvojil nagrado žirije na zadnjem festivalu v Cannesu ter se uvrstil na številne sezname najboljših filmov leta. Nominacija za oskarja za najboljši mednarodni film!

Ljubezni Patricie Highsmith Loving Highsmith

Eva Vitija

ponedeljek, 27. 03. 2023 / 19:30 / Mala dvorana

Film, temelječ na pisateljičinih osebnih zapisih ter pričevanjih njenih ljubimk in družine, odstira nov pogled na življenje in delo slovite avtorice psiholoških trilerjev.