Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (za danes zaprto).
Prvomajski počitniški dvojček: Titeuf in stripovska delavnica 8+

Prvomajski počitniški dvojček: Titeuf in stripovska delavnica 8+

Ob 10:00 uri si bomo v Kinodvoru ogledali film o slavnem stripovskem junaku Titeufu in se po filmu odpravili v MSUM na stripovsko delavnico, ki bo potekala od 12. do 14. ure. Delavnico bo vodil Andrej Štular.

Cena počitniškega dvojčka je 6 EUR (vstopnica za film 4 EUR in vstopnica za delavnico 2 EUR). Število udeležencev je omejeno, prijave sprejemamo na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 05. 12. 2023 / 16:30 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Noč evropskega filma

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

torek, 05. 12. 2023 / 19:00 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!