Danes je blagajna odprta od 17:00 do 21:30 (za danes zaprto).
Obisk pri Koyii

Obisk pri Koyii

Viba film, 3. november od 11:00 do 13:00
Obisk pri Koyii 8+

Obiskali bomo profesionalni animacijsko-filmski studio v prostorih Viba filma v Stegnah, v katerem nastajajo nove epizode slovenske lutkovne animirane serije Koyaa. Kolja Saksida, avtor in producent serije, bo predstavil celoten potek nastajanja animiranega filma skozi različne faze priprav, snemanja in postprodukcije. Ogledali si bomo tehnično opremo, lutke in scenografijo. Sledila bo krajša delavnica animiranja predmetov, ki nastopajo v novih animiranih filmih Koyaa. Udeležba je brezplačna, prijave sprejemamo na kinobalon@kinodvor.org. Pred obiskom studia priporočamo ogled lutkovnega animiranega filma Kubo in dve struni (31. 10. ob 10:00).

Aktualno

Poletje, ko sem se naučila leteti Leto kada sam naučila da letim

Radivoje Andrić

sobota, 02. 07. 2022 / 16:30 / Dvorana

Z novimi prijatelji, simpatijami in dogodivščinami dobi Sofija sanjske počitnice, pa tudi veliko več od tega, kar si je lahko predstavljala. Poletna komedija je hkrati nežna zgodba o odraščanju in spravi.

Pariz, 13. okrožje Les Olympiades

Jacques Audiard

sobota, 02. 07. 2022 / 18:30 / Dvorana

Film Jacquesa Audiarda (Prerok, Rja in kost) je zgodba o ljubezni, seksu in prijateljstvu v času družabnih omrežij.

Antigona - Kako si upamo! Antigona - Kako si upamo!

Jani Sever

sobota, 02. 07. 2022 / 19:30 / Mala dvorana

Dokumentarno-igrani film po motivih drame Slavoja Žižka Trojno življenje Antigone. Dobitnik vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma.