Danes je blagajna odprta od 15:15 do 21:00 (odprto še 03:52, tel: 01 239 22 17).
Obisk pri Koyii

Obisk pri Koyii

Viba film, 3. november od 11:00 do 13:00
Obisk pri Koyii 8+

Obiskali bomo profesionalni animacijsko-filmski studio v prostorih Viba filma v Stegnah, v katerem nastajajo nove epizode slovenske lutkovne animirane serije Koyaa. Kolja Saksida, avtor in producent serije, bo predstavil celoten potek nastajanja animiranega filma skozi različne faze priprav, snemanja in postprodukcije. Ogledali si bomo tehnično opremo, lutke in scenografijo. Sledila bo krajša delavnica animiranja predmetov, ki nastopajo v novih animiranih filmih Koyaa. Udeležba je brezplačna, prijave sprejemamo na kinobalon@kinodvor.org. Pred obiskom studia priporočamo ogled lutkovnega animiranega filma Kubo in dve struni (31. 10. ob 10:00).

Aktualno

Blizu Close

Lukas Dhont

petek, 24. 03. 2023 / 18:45 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Ljubezni Patricie Highsmith Loving Highsmith

Eva Vitija

petek, 24. 03. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Film, temelječ na pisateljičinih osebnih zapisih ter pričevanjih njenih ljubimk in družine, odstira nov pogled na življenje in delo slovite avtorice psiholoških trilerjev.

Vse povsod naenkrat Everything Everywhere All at Once

Dan Kwan, Daniel Scheinert

petek, 24. 03. 2023 / 21:00 / Dvorana

Odštekana filmska pustolovščina, ki združuje elemente znanstvene fantastike, komedije in borilnih veščin, a tudi ganljive družinske drame. Sedem oskarjev, tudi za najboljši film in režijo!