Danes je blagajna odprta od 17:30 do 21:00 (odpre se čez 14:25).
Moj kino, počitniška delavnica

Moj kino, počitniška delavnica

Vsa mesta na delavnici so zasedena.

Kinodvor. 18. februarja od 9:00 do 12:00

Počitniška delavnica Moj kino 8+

Na delavnici bomo spoznali, kako deluje kino. Udeleženci delavnice bodo prevzeli delo osebja v kinu. Tako bomo dobili mlade blagajničarke, operaterke, biljeterje, napovedovalce programa, potrebovali pa bomo tudi fotografa in snemalca na počitniški projekciji filmov Rdeči balon in Bela griva: divji konj. Udeležba je brezplačna (prednost imajo člani Kluba Kinobalon), prijave sprejemamo na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Motoristi The Bikeriders

Jeff Nichols

četrtek, 18. 07. 2024 / 18:30 / Dvorana

Film Jeffa Nicholsa (Zaklonišče, Mud, Loving), navdihnjen s fotografsko študijo chicaških motoristov Dannyja Lyona iz leta 1968, je portret testosteronske, mačistične, z bencinom zapacane in v usnje odete subkulture ameriškega Srednjega zahoda, hkrati pa univerzalna zgodba o iskanju identitete in pripadnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

četrtek, 18. 07. 2024 / 19:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Caravaggieva senca L’ombra di Caravaggio

Michele Placido

četrtek, 18. 07. 2024 / 21:00 / Dvorana

Uporniški in nemiren, pobožen in razuzdan, neodvisen in transgresiven: Caravaggio, kakršnega razkrije Michele Placido, je prekleti umetnik izjemnega talenta; rock zvezda daleč pred svojim časom; upornik brez razloga, ki se mora soočiti s posledicami lahkomiselnega življenja.