Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:40 (odprto še 11:15, tel: 01 239 22 17).
Moj kino, počitniška delavnica

Moj kino, počitniška delavnica

Vsa mesta na delavnici so zasedena.

Kinodvor. 18. februarja od 9:00 do 12:00

Počitniška delavnica Moj kino 8+

Na delavnici bomo spoznali, kako deluje kino. Udeleženci delavnice bodo prevzeli delo osebja v kinu. Tako bomo dobili mlade blagajničarke, operaterke, biljeterje, napovedovalce programa, potrebovali pa bomo tudi fotografa in snemalca na počitniški projekciji filmov Rdeči balon in Bela griva: divji konj. Udeležba je brezplačna (prednost imajo člani Kluba Kinobalon), prijave sprejemamo na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Blizu Close

Lukas Dhont

nedelja, 26. 03. 2023 / 11:00 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Do zmage in naprej Hækkum rána

Guðjón Ragnarsson

nedelja, 26. 03. 2023 / 11:30 / Mala dvorana

Navdihujoč dokumentarec o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Skupaj dosegajo izvrstne rezultate in dekleta postajajo vse bolj samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet. Toda ali je svet pripravljen nanje?

Kinobalon / Bobri

Najboljši rojstni dan Best Birthday Ever

Michael Ekbladh

nedelja, 26. 03. 2023 / 15:00 / Dvorana

Vsak otrok ima rad svoj rojstni dan in nepričakovane dogodivščine! Družinski animirani film je primeren tudi za mlajše otroke in za prvo izkušnjo celovečernega filma.