Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odpre se čez 04:22).
Moj kino, počitniška delavnica

Moj kino, počitniška delavnica

Vsa mesta na delavnici so zasedena.

Kinodvor. 18. februarja od 9:00 do 12:00

Počitniška delavnica Moj kino 8+

Na delavnici bomo spoznali, kako deluje kino. Udeleženci delavnice bodo prevzeli delo osebja v kinu. Tako bomo dobili mlade blagajničarke, operaterke, biljeterje, napovedovalce programa, potrebovali pa bomo tudi fotografa in snemalca na počitniški projekciji filmov Rdeči balon in Bela griva: divji konj. Udeležba je brezplačna (prednost imajo člani Kluba Kinobalon), prijave sprejemamo na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

nedelja, 27. 11. 2022 / 11:00 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu.

Hrastovo srce Le chêne

Laurent Charbonnier, Michel Seydoux

nedelja, 27. 11. 2022 / 11:30 / Mala dvorana

V dokumentarnem filmu spremljamo vrvenje življenja na hrastu: od korenin do krošnje. Gledalca vsrkata osupljiva fotografija in nikdar enaka zvočna podoba ter mu v meditativnem predahu poglobljenega opazovanja razkrivata krhko ravnovesje živega sveta. Film, ki ga lahko raziskujemo in doživimo samo za velikem platnu.

Kapa Kapa

Slobodan Maksimović

nedelja, 27. 11. 2022 / 15:00 / Dvorana

Prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film.