Danes je blagajna odprta od 15:45 do 21:30 (odpre se čez 11:15).
Los hermanos muy simpáticos

Los hermanos muy simpáticos

V primeru slabega vremena druženje odpade.

Skupina Los Hermanos muy simpaticos (zelo simpatični bratje) se po večletnem premoru, po plošči Clasico y animatico (Kuhna, 2002) na kateri so zbrane njihove priredbe glasbenih tem iz sveta animiranih filmov in klasične glasbe, vrača v razširjeni zasedbi. To niti ne preseneča, saj se tokrat spopadajo s tehnično zelo zahtevnim, izrazno bogatim in čustveno nabitim gradivom – slovensko najpopularnejšo glasbo.

Za kakovostno izvedbo del eminentnih avtorjev in izvajalcev (npr. Pop design, Stane Vidmar, Miran Rudan, Helena Blagne, Werner…) je potreben čvrsto uigran zbir glasbi predanih umetnikov: Branko Završan – glas; Boštjan Gombač – klarinet, piščali, trobenta; Uroš Rakovec – kitara; Blaž Celarec – bobni, tolkala, klarinet; Žiga Golob – bas.

Koncert za kozarce in robce – Los Hermanos muy simpaticos: Popular y emocional!

Aktualno

Dancing Queen Dancing Queen

Aurora Gossé

nedelja, 14. 07. 2024 / 16:45 / Dvorana

Mina se noro zaljubi v slavnega plesalca in začne plesati. Ganljiv družinski plesni film o sledenju lastnim sanjam, o izvirnosti namesto popolnosti.

Joan Baez: Jaz sem hrušč Joan Baez: I Am a Noise

Miri Navasky, Maeve O’Boyle, Karen O’Connor

nedelja, 14. 07. 2024 / 17:45 / Mala dvorana

Intimen dokumentarni portret, v katerem legendarna pevka in aktivistka neobičajno odkrito spregovori o svojem življenju na odru in za njim.

Železni krempelj The Iron Claw

Sean Durkin

nedelja, 14. 07. 2024 / 19:00 / Dvorana

Tragična resnična zgodba o bratih Von Erich, ki so se v zgodnjih osemdesetih letih pod vodstvom gospodovalnega očeta zapisali med legende profesionalne rokoborbe.