Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:30 (za danes zaprto).
Kje so otroci? Delavnica s Slovensko filantropijo, 8+

Kje so otroci? Delavnica s Slovensko filantropijo, 8+

Po projekciji filma Sampaguita (19. 6. ob 17:00) sledi v dvorani polurna delavnica v sodelovanju s Slovensko filantropijo. Pogovarjali se bomo o migracijah, o tem, kaj vse ljudje pustijo za seboj, ko se odpravijo od doma. Kaj pomeni hoditi v šolo in kaj imeti svoj lastni dom. Pogovarjali se bomo tudi o tem, kaj je solidarnost. Delavnico bosta vodili Duši Kumer in Neja Šmid.

Aktualno

Memoria Memoria

Apichatpong Weerasethakul

petek, 01. 07. 2022 / 18:00 / Dvorana

Tajski poet Apichatpong Weerasethakul nas v svojem prvem filmu, posnetem zunaj domovine, skupaj s Tildo Swinton in Jeanne Balibar popelje na skrivnostno notranje popotovanje, ki ga sproži veliki pok. Obvezen ogled na velikem platnu! Nagrada žirije v Cannesu.

Kinodvorišče / Premiera

Sončni zaton Sundown

Michel Franco

petek, 01. 07. 2022 / 21:30 / Kinodvorišče

Večkrat nagrajeni režiser Michel Franco, znan po pronicljivih in provokativnih študijah posameznikov in družb pod pritiskom, spremlja Tima Rotha na eksistencialnem popotovanju pod žgočim mehiškim soncem.

Poletje, ko sem se naučila leteti Leto kada sam naučila da letim

Radivoje Andrić

sobota, 02. 07. 2022 / 16:30 / Dvorana

Z novimi prijatelji, simpatijami in dogodivščinami dobi Sofija sanjske počitnice, pa tudi veliko več od tega, kar si je lahko predstavljala. Poletna komedija je hkrati nežna zgodba o odraščanju in spravi.