Danes je blagajna odprta od 15:30 do 21:00 (odprto še 11 minut, tel: 01 239 22 17).
Kinobalonov turnir v namiznem nogometu

Kinobalonov turnir v namiznem nogometu

Jo v Vratarju Liverpoola zbira pogum za igranje nogometa, mi pa ga k sreči že imamo! Poišči prijatelja ali prijateljico, ki bi s tabo igral/a tekmoval/a v namiznem nogometu, in prijavita se na veliki Kinobalonov turnir! Ob prijavi navedita vajino starost in ime vajine dvojice. Turnir bosta spremljala strokovna komentatorja. Udeležba je brezplačna, prijave zbiramo na naslovu kinobalon@kinodvor.org do 17. decembra. Turnir bo potekal v dveh ločenih starostnih skupinah, zato vabljeni vsi od 5. do 14. leta!

Aktualno

Čuden način življenja Strange Way of Life

Pedro Almodóvar

ponedeljek, 04. 12. 2023 / 21:00 / Dvorana

Pedro Almodóvar v svoji najnovejši kratkometražni »kaprici« ponudi odgovor na vprašanje iz Gore Brokeback: »Kaj pa naj bi dva moška počela skupaj na ranču?«

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 05. 12. 2023 / 16:30 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Noč evropskega filma

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

torek, 05. 12. 2023 / 19:00 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.