Danes je blagajna odprta od 14:30 do 21:00 (odpre se čez 03:57).
Kinobalonov turnir v namiznem nogometu

Kinobalonov turnir v namiznem nogometu

Jo v Vratarju Liverpoola zbira pogum za igranje nogometa, mi pa ga k sreči že imamo! Poišči prijatelja ali prijateljico, ki bi s tabo igral/a tekmoval/a v namiznem nogometu, in prijavita se na veliki Kinobalonov turnir! Ob prijavi navedita vajino starost in ime vajine dvojice. Turnir bosta spremljala strokovna komentatorja. Udeležba je brezplačna, prijave zbiramo na naslovu kinobalon@kinodvor.org do 17. decembra. Turnir bo potekal v dveh ločenih starostnih skupinah, zato vabljeni vsi od 5. do 14. leta!

Aktualno

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

petek, 09. 12. 2022 / 15:30 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu.

Septembrska klasa Septembrska klasa

Igor Šterk

petek, 09. 12. 2022 / 17:30 / Mala dvorana

Dokumentarni film Igorja Šterka je portret generacije, ki se je s področja vse Jugoslavije septembra 1987 zbrala v majhni kasarni na otoku Vis, da bi odslužila 365 dni v JLA.

Obe strani rezila Avec amour et acharnement

Claire Denis

petek, 09. 12. 2022 / 18:30 / Dvorana

Claire Denis po filmu Žarek v srcu ponovno združi moči z Juliette Binoche v zgodbi o ženski srednjih let, ki se nepričakovano znajde v vrtincu nebrzdanih strasti. Srebrni medved za najboljšo režijo na Berlinalu.