Danes je blagajna odprta od 10:00 do 21:10 (odpre se čez 06:59).
Igralska delavnica s posebnimi učinki

Igralska delavnica s posebnimi učinki

VSA MESTA NA DELAVNICI SO ZASEDENA. PROSTA MESTA SO ŠE NA DELAVNICI 19. 2..

18. februarja od 9:00 do 13:00

Igralska delavnica s posebnimi učinki 9+

Kako igrati v napetem pustolovskem filmu, kot je Misija Arktika? Kako v komediji, kako v drami? Ob pomoči računalnika in zelenega platna bomo pričarali različna ozadja in se preskusili v igri na Arktiki, v vesolju, na Divjem zahodu in še kje! Mentorica: Manca Dorrer. Delavnica je enodnevna, odprta sta dva termina (18. ali 19. februar), udeležba pa je brezplačna. Prednost pri vpisu imajo člani Kluba Kinobalon. Prijave na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Zbudi me Zbudi me

Marko Šantić

nedelja, 14. 04. 2024 / 11:00 / Dvorana

Nadvse aktualna zgodba o ksenofobiji, kolektivni izgubi spomina in iskanju novih začetkov. Dobitnik petih vesen na zadnjem Festivalu slovenskega filma, tudi za najboljši celovečerec.

Široko in Kraljestvo vetrov Sirocco et le Royaume des courants d’air

Benoît Chieux

nedelja, 14. 04. 2024 / 11:30 / Mala dvorana

Animirana uspešnica, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.

Dunja in princesa iz Alepa Dounia et la princesse d'Alep

Marya Zarif, André Kadi

nedelja, 14. 04. 2024 / 14:30 / Dvorana

Osupljivo čustveno in vizualno popotovanje v Sirijo skozi pripoved šestletne deklice Dunje. Otroška perspektiva resni temi doda očarljivo mešanico pesmi, dišav in čarobnih moči, hkrati pa vzbuja upanje v moč solidarnosti državljanov sveta.