Danes je blagajna odprta od 15:30 do 19:00 (odpre se čez 13:14).
Igralska delavnica s posebnimi učinki

Igralska delavnica s posebnimi učinki

19. februarja od 9:00 do 13:00

Igralska delavnica s posebnimi učinki 9+

Kako igrati v napetem pustolovskem filmu, kot je Misija Arktika? Kako v komediji, kako v drami? Ob pomoči računalnika in zelenega platna bomo pričarali različna ozadja in se preskusili v igri na Arktiki, v vesolju, na Divjem zahodu in še kje! Mentorica: Manca Dorrer. Delavnica je enodnevna, odprta sta dva termina (18. ali 19. februar), udeležba pa je brezplačna. Prednost pri vpisu imajo člani Kluba Kinobalon. Prijave na kinobalon@kinodvor.org.

Aktualno

Srečno naključje Coup de chance

Woody Allen

torek, 05. 12. 2023 / 16:30 / Dvorana

Woody Allen se poklanja Parizu in francoski kinematografiji v svojem prvem francosko govorečem filmu, živahni in iskrivi kriminalki o ljubezni, naključju in zločinu.

Noč evropskega filma

Rdeče nebo Roter Himmel

Christian Petzold

torek, 05. 12. 2023 / 19:00 / Dvorana

Zgodba o poletju, po katerem nič več ne bo tako, kot je bilo. Neprizanesljiva, čustveno večplastna komedija nravi je Christianu Petzoldu (Phoenix, Undine) prinesla srebrnega medveda na zadnjem Berlinalu.

Dodatna projekcija

Pretekla življenja Past Lives

Celine Song

sreda, 06. 12. 2023 / 17:00 / Dvorana

Film, ki ga je navdihnilo režiserkino resnično življenje, svojo pripoved lahkotno, nežno in prefinjeno spleta do nepričakovano silovitega čustvenega vrhunca. Veliko odkritje Sundancea in Berlinala ter eden najboljših filmov leta po mnenju številnih kritikov!