Danes je blagajna odprta od 14:45 do 21:00 (odpre se čez 09:47).
Filmski kviz

Filmski kviz

Pridružite se poletu v filmsko vesolje. Vzletno mesto: Kinodvor. Kavarna. Privlačne nagrade za filmske znalce! Prijazna uteha za filmske poražence …

Pridružite se poletu v filmsko vesolje. Vzletno mesto: Kinodvor. Kavarna.

Privlačne nagrade za filmske znalce! Prijazna uteha za filmske poražence …

Prijava ekip že poteka na Facebooku, če bo ostalo še kaj prostih mest, pa bo prijava mogoča še pri blagajni Kinodvora 17. marca od 20:00 dalje.

Aktualno

Trikotnik žalosti Triangle of Sadness

Ruben Östlund

petek, 31. 03. 2023 / 15:45 / Dvorana

Švedski satirik Ruben Östlund (Višja sila, Kvadrat) svoje strupene bodice tokrat uperi v svet visoke mode in ekonomsko privilegiranih ter ustvari divje zabavno farso, v kateri se razredna hierarhija obrne na glavo in razkrije tržna vrednost lepote. Zlata palma na zadnjem festivalu v Cannesu. Tri nominacije za oskarja: za film, režijo in izvirni scenarij!

Blizu Close

Lukas Dhont

petek, 31. 03. 2023 / 18:45 / Dvorana

Belgijski režiser Lukas Dhont se po uspešnem prvencu Dekle vrača z rahločutno, presunljivo zgodbo o prijateljstvu med odraščajočima fantoma, filmom »o izgubi nežnosti v svetu, polnem toksične moškosti«. Velika nagrada žirije v Cannesu, nominacija za oskarja za najboljši mednarodni celovečerec ter dve lovoriki na ljubljanskem Liffu: nagrada Art kino mreže Slovenije in nagrada mladinske žirije Kinotrip.

Ljubezni Patricie Highsmith Loving Highsmith

Eva Vitija

petek, 31. 03. 2023 / 20:00 / Mala dvorana

Film, temelječ na pisateljičinih osebnih zapisih ter pričevanjih njenih ljubimk in družine, odstira nov pogled na življenje in delo slovite avtorice psiholoških trilerjev.