Danes je blagajna odprta od 15:45 do 20:00 (odpre se čez 11:04).
Dražba za Nino

Dražba za Nino

Fotografije avtorja Mitja Lična so nastale na snemanju filma Circus Fantasticus, razstavljene pa so v Kinodvorovi Galeriji.

Izkupiček dražbe bomo namenili Nini Wabra, naši prijateljici, novinarki, radijski voditeljici, voditeljici dogodkov in filmskih premier. Nina se je v prometni nesreči, ki je bila v reševalni center sporočena že kot nesreča s smrtnim izidom, s svojo nepremagljivo močjo vrnila v življenje.

Z dražbo se ji želimo zahvaliti za navdih, ki nam ga daje s svojo neizmerno voljo in z vedno zvonkim smehom. Tako bomo lahko skupaj prispevali k nakupu lažjega invalidskega vozička, ki bo kos aktivnostim nove lastnice, in ostalih nujnih pripomočkov, ki jih po vrnitvi iz Rehabilitacijskega centra Soča potrebuje za življenje doma.

Aktualno

Bela in Sebastijan Belle et Sébastien

Nicolas Vanier

nedelja, 03. 07. 2022 / 16:45 / Dvorana

Belfast Belfast

Kenneth Branagh

nedelja, 03. 07. 2022 / 19:00 / Dvorana

Film, postavljen v burno obdobje poznih šestdesetih let, je humoren, nežen in globoko oseben spomin Kennetha Branagha na njegovo rojstno mesto. »Za tiste, ki so ostali, tiste, ki so odšli, in vse tiste, ki smo jih izgubili.« Oskar za najboljši izvirni scenarij in nagrada BAFTA za najboljši britanski film.

Antigona - Kako si upamo! Antigona - Kako si upamo!

Jani Sever

nedelja, 03. 07. 2022 / 20:00 / Mala dvorana

Dokumentarno-igrani film po motivih drame Slavoja Žižka Trojno življenje Antigone. Dobitnik vesne za najboljši dokumentarec na Festivalu slovenskega filma.