Danes je blagajna odprta od 15:20 do 20:15 (za danes zaprto).
Dražba za Nino

Dražba za Nino

Fotografije avtorja Mitja Lična so nastale na snemanju filma Circus Fantasticus, razstavljene pa so v Kinodvorovi Galeriji.

Izkupiček dražbe bomo namenili Nini Wabra, naši prijateljici, novinarki, radijski voditeljici, voditeljici dogodkov in filmskih premier. Nina se je v prometni nesreči, ki je bila v reševalni center sporočena že kot nesreča s smrtnim izidom, s svojo nepremagljivo močjo vrnila v življenje.

Z dražbo se ji želimo zahvaliti za navdih, ki nam ga daje s svojo neizmerno voljo in z vedno zvonkim smehom. Tako bomo lahko skupaj prispevali k nakupu lažjega invalidskega vozička, ki bo kos aktivnostim nove lastnice, in ostalih nujnih pripomočkov, ki jih po vrnitvi iz Rehabilitacijskega centra Soča potrebuje za življenje doma.

Aktualno

Po soncu Aftersun

Charlotte Wells

sreda, 17. 04. 2024 / 10:00 / Dvorana

Režiserko je brskanje po starih družinskih albumih navdihnilo k razmisleku o tem, kako morda nikoli ne bomo zares razumeli kompleksnega notranjega življenja ljudi, ki jih imamo radi. Njen globoko osebni, slogovno izvirni in ganljivi celovečerni prvenec je navdušil kritike na festivalu v Cannesu in se uvrstil na številne lestvice najboljših filmov leta 2022.

Radikal Radical

Christopher Zalla

sreda, 17. 04. 2024 / 17:20 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

sreda, 17. 04. 2024 / 19:00 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.