Danes je blagajna odprta od 09:00 do 21:00 (odpre se čez 03:24).
Dražba za Nino

Dražba za Nino

Fotografije avtorja Mitja Lična so nastale na snemanju filma Circus Fantasticus, razstavljene pa so v Kinodvorovi Galeriji.

Izkupiček dražbe bomo namenili Nini Wabra, naši prijateljici, novinarki, radijski voditeljici, voditeljici dogodkov in filmskih premier. Nina se je v prometni nesreči, ki je bila v reševalni center sporočena že kot nesreča s smrtnim izidom, s svojo nepremagljivo močjo vrnila v življenje.

Z dražbo se ji želimo zahvaliti za navdih, ki nam ga daje s svojo neizmerno voljo in z vedno zvonkim smehom. Tako bomo lahko skupaj prispevali k nakupu lažjega invalidskega vozička, ki bo kos aktivnostim nove lastnice, in ostalih nujnih pripomočkov, ki jih po vrnitvi iz Rehabilitacijskega centra Soča potrebuje za življenje doma.

Aktualno

Pika in Packa Prick och Fläck på pricken

Lotta Geffenblad, Uzi Geffenblad

sobota, 29. 01. 2022 / 10:00 / Dvorana

Tu sta Pika in Packa. Pika je pikasta. Packa je packasta. Tako, kot mora biti.

Drive My Car Doraibu mai ka

Ryusuke Hamaguchi

sobota, 29. 01. 2022 / 13:30 / Dvorana

Manj kot pol leta po tistem, ko je njegov film O naključju in domišljiji osvojil berlinskega srebrnega medveda, je Ryusuke Hamaguchi za priredbo kratke zgodbe Harukija Murakamija prejel nagrado za najboljši scenarij v Cannesu.

Divja Slovenija Divja Slovenija

Matej Vranič

sobota, 29. 01. 2022 / 14:30 / Mala dvorana

Novi film Mateja Vraniča (Ptice jezer) je čudovit dokumentarni prelet skozi bogastvo naravnega okolja v Sloveniji. Filmu dajejo poseben pečat izjemno redko videni prizori v naravi.