Danes je blagajna odprta od 10:00 do 19:00 (odprto še 05:17, tel: 01 239 22 17).
Domišljijski vrt

Domišljijski vrt

Otroci vabljeni na ustvarjanje igrivih vrtičkov.

V Sezamovem kotičku bomo na materinski dan, 25. marca, ustvarjali male, igrive vrtove. Razmejili bomo prostor, naredili gredice in posadili različna semena. Potke med gredicami bomo posuli s kamenčki – ali pa jih tlakovali s ploščicami. Vabljeni vsi otroci, ki vas je pomlad že prebudila, da skupaj naredimo naš domišljijski vrt.

Aktualno

Do zmage in naprej Hækkum rána

Guðjón Ragnarsson

nedelja, 26. 05. 2024 / 16:00 / Dvorana

Navdihujoč dokumentarec o skupini deklic, ki trenirajo košarko pod vodstvom nekonvencionalnega trenerja, ki pred njih ves čas postavlja nove izzive. Skupaj dosegajo izvrstne rezultate in dekleta postajajo vse bolj samostojne, močne in pripravljene, da spremenijo svet. Toda ali je svet pripravljen nanje?

Popolni dnevi Perfect Days

Wim Wenders

nedelja, 26. 05. 2024 / 19:00 / Dvorana

Wim Wenders se vrača v Tokio, da bi posnel ganljivo filmsko pesem o iskanju lepote v drobnih trenutkih vsakdanjega življenja. Film z nostalgičnim soundtrackom, ki vključuje klasike Louja Reeda, Patti Smith in Nine Simone, je Kojiju Yakushoju prinesel nagrado za najboljšega igralca v Cannesu.

Samsara Samsara

Lois Patiño

ponedeljek, 27. 05. 2024 / 17:00 / Dvorana

Duša potuje med Laosom in Tanzanijo, iz enega telesa v drugo. Samsara nas povabi, da zapremo oči in se ji pridružimo … V meditativnem popotovanju, imenovanem po budističnem ciklu življenja, smrti in reinkarnacije, Lois Patiño nadaljuje z raziskovanjem filma kot potopitvene izkušnje.