Danes je blagajna odprta od 15:40 do 20:30 (za danes zaprto).
Čarobni prijatelji: poletni počitniški dvojček

Čarobni prijatelji: poletni počitniški dvojček

2. julija od 10:00 do 14:00, Kinodvor in +MSUM (Maistrova 3)
Čarobni prijatelji: poletni počitniški dvojček

Muzej sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM) pripravlja ob filmu Potepuh Tomaž in ob razstavi Politizacija prijateljstva počitniško delavnico. Po projekciji filma ob 10. uri se bomo odpravili na delavnico v Muzej sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM) na Maistrovi 3, kjer bomo ustvarjali in prijateljevali od 12. do 14. ure.
Cena prijateljskega počitniškega dvojčka je 7,50 EUR. Število udeležencev je omejeno, prijave sprejemamo na naslovu: izobrazevanje@mg-lj.si. Prijave so obvezne in jih zbiramo do ponedeljka, 30. junija, do vključno 13. ure. V primeru premajhnega števila prijav delavnica v Muzeju sodobne umetnosti Metelkova (+MSUM) odpade. Počitniška projekcija Potepuh Tomaž pa ni vezana na število prijav in si jo lahko ogledate ob 10. uri v Kinodvoru (brez prijave).

Aktualno

Mali Timotej Petit Malabar

Patrick Volve

sobota, 13. 04. 2024 / 10:00 / Dvorana

Premierno predvajanje novih epizod o radovednem dečku Timoteju, ki s kengurujem, žirafo, lemurjem in medvedom raziskuje vesolje in naravne pojave v njem.

Široko in Kraljestvo vetrov Sirocco et le Royaume des courants d’air

Benoît Chieux

sobota, 13. 04. 2024 / 11:30 / Dvorana

Animirana uspešnica, ki gradi mostove med poezijo in filmi studia Ghibli, z očarljivmi vizualijami, ki spominjajo na Beatlesovo Rumeno podmornico. Epska sanjska pustolovščina bo celotno družino odpeljala na nepozabno potovanje.

Dodatna projekcija

Oppenheimer Oppenheimer

Christopher Nolan

sobota, 13. 04. 2024 / 13:20 / Dvorana

»Bogovi so kaznovali Prometeja, ker je ljudem prinesel ogenj.« Christopher Nolan (Tenet, Dunkirk, Izvor) prinaša epsko zgodbo o J. Robertu Oppenheimerju, ki ga pogosto označujejo za očeta atomske bombe.