Danes je blagajna odprta od 14:10 do 20:30 (odpre se čez 31 minut).
Noč grozljivk 2011

Reciklaža Gwai wik

Oxide Pang Chun, Danny Pang / 2006 / 108 min

Reciklaža, tehnično najbolj spektakularen projekt legendarnih hongkonških dvojčkov Pang, avtorjev kultne uspešnice Oko, je nadrealistična in srhljiva fantastika, ob kateri resno podvomite v etičnost reciklaže.

režija Danny Pang, Oxide Pang, scenarij Cub Chien, Sam Lung, Pak-sing Pang, Danny Pang, Oxide Pang, fotografija Decha Srimantra, montaža Curran Pang, Danny Pang, Oxide Pang, glasba Payont Permsith, produkcija Sa-Nga Chatchairungruang, Alvin Lam, Danny Pang, Oxide Pang, igra Sin-je Lee, distribucija v Sloveniji FIVIA – Vojnik

Mlada pisateljica Ting-yin je avtorica popularne romantične trilogije. Njene knjige so tako pristne in žive, da bralci že nestrpno pričakujejo naslednjo. Med pisanjem knjige o nadnaravnih silah pa Ting-yin doživi ustvarjalno blokado. Da bi spet našla navdih, se zapre v svoje stanovanje, kjer ji začne realnost hitro polzeti skozi prste, pred očmi pa se ji materializira bizaren univerzum njene nedokončane knjige. Neke noči se odloči slediti skrivnostnemu povabilu v kraljestvo domišljije in znajde se v paralelnem svetu resnične groze. V deželi pozabljenih in odvrženih reči, neizrečenih misli in neizpolnjenih obljub ter zavrženih bitij, željnih maščevanja …

Reciklaža, tehnično najbolj spektakularen projekt legendarnih hongkonških dvojčkov Pang, avtorjev kultne uspešnice Oko, je nadrealistična in srhljiva fantastika, ob kateri resno podvomite v etičnost reciklaže.

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Pankrt Bastarden

Nikolaj Arcel

ponedeljek, 06. 05. 2024 / 15:10 / Dvorana

Mads Mikkelsen in Nikolaj Arcel se deset let po Kraljevski aferi vračata s Pankrtom, mogočnim zgodovinskim epom o osvajanju danske divjine, hkrati pa intimno, brezčasno zgodbo o življenju, ki se zgodi, medtem ko delamo druge načrte.

Radikal Radical

Christopher Zalla

ponedeljek, 06. 05. 2024 / 17:50 / Dvorana

»Na svetu je toliko ljudi, ki nikoli ne dobijo priložnosti. To je zgodba o tem, kaj se zgodi, ko jo dobijo.« Film, posnet po resnični zgodbi o nekonvencionalnem mehiškem učitelju, je prejel nagrado občinstva na festivalu Sundance.

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

ponedeljek, 06. 05. 2024 / 20:30 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.