Danes je blagajna odprta od 09:00 do 20:30 (odprto še 04:54, tel: 01 239 22 17).

Gagarin Gagarine

Fanny Liatard, Jérémy Trouilh / Francija / 2020 / 97 min / francoščina

Film, posnet ob dejanskem rušenju stanovanjskega kompleksa Cité Gagarine, v maniri magičnega realizma izriše živahen portret življenja v priseljenski skupnosti in sredi nje fanta, ki se pred surovo resničnostjo brani z močjo domišljije.

IMDb

DVD filma je na voljo v naši Knjigarnici.

Fotografije

zgodba
Šestnajstletni Youri z družino živi v ogromnem stanovanjskem kompleksu Gagarine na obrobju Pariza, ki nosi ime po prvem človeku v vesolju. Tudi Youri sanja, da bo nekoč postal kozmonavt. Ko pa mestne oblasti sklenejo, da bodo stavbo porušile, se odloči za svojevrsten upor. S prijateljema Diano in Houssamom bo rešil svoj dom tako, da ga bo spremenil v vesoljsko ladjo.

Junijska brezplačna projekcija za člane Kluba Kinodvor: Gagarin

Film je na voljo za ogled v dveh terminih: v nedeljo, 27.6. ob 19:00 ter v ponedeljek, 28.6. ob 18:45. Člani Kluba Kinodvor si lahko izberejo enega od terminov. Prevzem brezplačnih vstopnic je mogoč od 25.6. dalje.

Dobra novica za zamudnike

Na naš spored se vrača priljubljeni termin Za zamudnike, namenjen vsem, ki ste filme zamudili v času njihove redne distribucije. V juniju bomo pokazali filma Daleč od ljudi in Kapitan Fantastični iz programa Fokus: Viggo Mortensen ter filme V senci žensk, Dragi tovariši! in Gagarin. Se vidimo ob nedeljah ob 19. uri!

Klub Kinodvor

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Pankrt Bastarden

Nikolaj Arcel

petek, 03. 05. 2024 / 17:50 / Dvorana

Mads Mikkelsen in Nikolaj Arcel se deset let po Kraljevski aferi vračata s Pankrtom, mogočnim zgodovinskim epom o osvajanju danske divjine, hkrati pa intimno, brezčasno zgodbo o življenju, ki se zgodi, medtem ko delamo druge načrte.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

petek, 03. 05. 2024 / 19:30 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic. 

Novo na sporedu

Izzivalci Challengers

Luca Guadagnino

petek, 03. 05. 2024 / 20:30 / Dvorana

Težko pričakovani novi film Luce Guadagnina (Pokliči me po svojem imenu, Nemirna obala) je zabavna, seksi in kinetična pripoved o zapletenem ljubezenskem trikotniku, postavljena v tekmovalni svet profesionalnega tenisa.