Danes je blagajna odprta od 14:40 do 21:00 (odpre se čez 33 minut).

Princesa Lissi Lissi und der wilde Kaiser

Michael Herbig / Nemčija / 2007 / 85 min / podnapisi, nemščina

Naslov izvirnika: Lissi und der wilde Kaiser, Mednarodni naslov:, Žanr: animacija, pustolovščina, komedija, Režiser: Michael Herbig, Scenarij: Alfons Biedermann, Michael Herbig, Igralci: Michael Herbig, Christian Tramitz, Rick Kavanian, Lotte Ledl, Leto produkcije: 2007, Dolžina filma: 85 min, Država: Nemčija, Produkcija: herbX film GmbH,

IMDb Uradna stran

  Princesa Lissi in cesar Franz sta zanimiv par v svetu, ki je tako čudovit in harmoničen, da se nekaterim zdi neresničen. Vse je popolno, imajo dovolj denarja, da bi ga lahko kurili, dovolj čokolade, da se igrajo z njo, ampak občasno morajo tudi vladati. Nekega dne ugrabijo princeso Lissi in cesar Franz z vojskovodjo prične iskanje ljubljene Lissi. Kmalu najdeta sporočila, ki jih princesa pušča za sabo. Vsebina je čudna in šokantna, ampak Franz ne odneha. Film temelji na zgodbi o priljubljeni princesi Elizabeti, ki je bila poročena z avstrijskim cesarjem Francem Jožefom.

Klub Kinobalon

Postanite član in izkoristite naše ugodnosti! Članstvo v klubu poleg znižane cene vstopnic prinaša številne druge ugodnosti.

Aktualno

Fant in čaplja Kimitachi wa do ikiru ka

Hayao Miyazaki

torek, 07. 05. 2024 / 15:40 / Dvorana

Veliki Hayao Miyazaki se vrača z globoko osebno, avtobiografsko navdahnjeno fantazijo o življenju, smrti in ustvarjanju. Film, poln dih jemajoče lepote, nagajivega humorja in nežne melanholije, je prejel letošnjega oskarja za najboljši animirani celovečerec.

Pankrt Bastarden

Nikolaj Arcel

torek, 07. 05. 2024 / 18:15 / Dvorana

Mads Mikkelsen in Nikolaj Arcel se deset let po Kraljevski aferi vračata s Pankrtom, mogočnim zgodovinskim epom o osvajanju danske divjine, hkrati pa intimno, brezčasno zgodbo o življenju, ki se zgodi, medtem ko delamo druge načrte.

Duhovnica Duhovnica

Maja Prettner

torek, 07. 05. 2024 / 19:45 / Mala dvorana

Film spremlja svobodomiselno evangeličansko duhovnico Jano, ki se sooča z življenjsko dilemo, ali naj zapusti duhovniški poklic.